To je to što me zanima!

Izabel Kovačić pokazala zavidnu liniju dva tjedna nakon poroda

Izabel je samo dva tjedna nakon što je rodila svoje prvo dijete, počela uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obveza. Između ostaloga, na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda nakon poroda
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (27) i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26) prije nešto više od dva tjedna dobili su sina, kojem su nadjenuli ime Ivan

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga nogometaša dugo je skrivala trudnički trbuščić, no tjednima prije porođaja ipak je počela objavljivati fotografije na kojima se vidi da im stiže prinova. A sada je novopečena mama pokazala kako izgleda nakon poroda.

Vlasnica i osnivačica brenda Lunilou, pozirala je u crnom od glave do pete u svom zagrebačkom sjedištu tvrtke. Odjenula je široku vestu, suknju koja se proteže do duljine polovine lista, a kombinaciju je upotpunila čizmama. 

- Gospodin Kovačić je iznimno sretan što ima ovako divnu i dobru ženu, prekrasna si - pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Izabel je samo dva tjedna nakon što je rodila svoje prvo dijete, počela uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obveza. Nedavno je predstavila liniju proizvoda iz svog brenda.  Uz dječju odjeću, sada proizvodi posteljinu za mališane od ekološki prihvatljivih, organskih materijala.

SUPRUŽNICI KOVAČIĆ Izabel uživa uz sina Ivana: 'Oko bebe mi se vrti cijeli moj svijet'

Inače, Kovačići su vezu započeli prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium.

Mnogi ih često nazivaju 'savršenim' parom. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se svijetu pokazati koliko se vole. Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plavuša10 14.11.2020.

    Alii stvarno joj je jako sila ostaviti dijete od dva tjedna i iči raditi!!Bože dragi nebi imali za kruh🤔

  • Krušo Hagur 01.11.2020.

    Ova se lijepo uhljebila.

  • 31.10.2020.

    ova žena je božanstvena

Komentiraj...
Vidi sve komentare