To je to što me zanima!

Izabel Kovačić rodila je dječaka

Izabel je dugo skrivala trudnički trbuščić, čime je zaintrigirala mnoge fanove. No posljednje dane trudnoće ispunila im je želju i objavila nekoliko fotografija u pripijenoj odjeći koja joj je istaknula trbuščić
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (27) i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26) dobili su, kako doznajemo, prvo dijete. U njihovu obitelj stigao je dječak, a Izabel je rodila u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to carskim rezom, piše Story

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izabel je dugo skrivala trudnički trbuščić, čime je zaintrigirala mnoge fanove na društvenim mrežama. No posljednje dane trudnoće ispunila im je želju i objavila nekoliko fotografija u pripijenoj odjeći koja joj je istaknula trbuščić. 

Par je svoju vezu započeo prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium.

IZABEL KOVAČIĆ: Mateo i ja smo za bebu uredili dvije sobe, u Londonu i Zagrebu

Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Mnogi ih često nazivaju 'savršenim' parom. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se svijetu pokazati koliko se vole. Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 13.10.2020.

    Odlično! Mateo ima puno trofeja, ali Izabel mora biti najdraži

  • judaspriest 13.10.2020.

    Sta nas briga to bogati!🤔!

  • sanoborusrcu111 13.10.2020.

    Pripuz junior postao otac😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare