To je to što me zanima!

Izabel Kovačić u Parizu: Javila se i tužna objavila fotku požara

U nevjerici je zbog požara koji je buknuo na katedrali Notre Dame. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju izgorenog tornja katedrale
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (24), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (24), potresena je događajem u Parizu, gdje se trenutno nalazi. U ponedjeljak popodne šetala se centrom grada i sada je u nevjerici zbog požara koji je buknuo na katedrali Notre Dame. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju izgorenog tornja katedrale.

Potresen je i nogometaš Ivan Rakitić (31). Njegovi fanovi su ispod fotografija ostavili brojne komentare podrške, a zatražili su od svih ljudi na društvenim mrežama da Pariz bude u njihovim molitvama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ovo su užasne vijesti, gori tako jedinstveno mjesto, katedrala Notre Dame - napisao je. 

Jelena Veljača (37) jedan od najpoznatijih simbola Pariza posjetila je prije osam godina i taj je trenutak ovjekovječila.

- Na moj rođendan prije osam godina snimila sam ovu analognu fotku. Kao da je suđeno da Europa koju znamo umre pred našim očima. Zauvijek uz Pariz - istaknula je. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 16.04.2019.

    Eto i ja stavio sliku na svoj instagram sa čak 3 tužna emotikona ...može jedan članak o meni ?

  • nicolenicole 16.04.2019.

    Tragedija je , ali sto novinari znaju napravit tragediju od clanka to je nesto nenadmasivo..

  • Linz 16.04.2019.

    Moram popiti sok od bazge jer mi ove novinarske vratolomije, kao intelektualcu, smanjuju umne sposobnosti i protok krvi u mozgu a bazga normalizira probavu i rad crijeva i čuva zdravlje živčanog sustava !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare