To je to što me zanima!

Izabel vješto skriva trbuščić, a hvali se torbom od 10.000 kuna

Gospođa Kovačić uvijek je odjevena kao da dolazi s modne piste, a ovo nije jedina skupocjena torbica koju drži u svojoj kolekciji. Nedavno je pokazala i onu za koju je iskeširala i 20.000 kuna
Vidi originalni članak

Supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (26), Izabel Kovačić (27), često se voli pohvaliti skupocjenim krpicama i brendiranim torbama. Na posljednjoj objavi na Instagramu, trudna Izabel pokazala je jednu od njih.

POGLEDAJTE VIDEO: Mateo i Izabel plijenili poglede na svadbi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trudnički trbuščić prekrila je Bottega Veneta torbicom. Odlučila se za mini model Jodie koji je jedan od najpopularnijih. Ova torbica dolazi i u velikoj i srednjoj veličini, a mini kakvu ima Izabel košta 10.000 kuna. Inače se njihove cijene kreću i do 37.000 kuna. 

Njezini pratitelji u komentarima su joj pohvalili modnu kombinaciju.

- Predivna si, super izgledaš. Kuda si krenula tako zgodna? - pisali su joj.

KOVAČIĆIMA STIŽE BEBA Izabel je potvrdila nagađanja: Pokazala je trudnički trbuščić

Gospođa Kovačić uvijek je odjevena kao da dolazi s modne piste, a ovo nije jedina skupocjena torbica koju drži u svojoj kolekciji. Nedavno je pokazala i onu za koju je iskeširala i 20.000 kuna. Također je s potpisom Bottega Veneta. 

Izabel se o trudnoći nije javno oglašavala ni davala izjave, no otkrile su je njezine fotografije na društvenim mrežama. Ona i Mateo romantičnu su vezu započeli prije deset godina u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i vjenčali 2017. godine. 

Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Nogometaš je već prije rekao kako se nada da će dobiti dijete.

- Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek - rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare