To je to što me zanima!

Izazovna haljina otkrila je malo previše, ali J.Lo za to ne mari...

Premda se često mogu čuti šuškanja da im je brak u krizi, Jennifer i Ben ne mare za tračeve te na svakom događaju dokažu upravo suprotno
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (54) stigla je na dodjelu nagrada ‘Žene u Hollywoodu‘ u pratnji svog supruga Bena Afflecka (51).

Kao jedna od počasnih gošća te večeri, J. Lo je nosila kratki metalik izazovni top i strukiranu crnu suknju koja je dodatno naglasila njezinu vitku liniju.

Ono što je posebno privlačilo pažnju bile su nježnosti koje je bračni par izmjenjivao na crvenom tepihu. Ben nije odolio pjevačici pa ju je u jednom trenutku zagrlio, a odmah poslije toga i poljubio.

NEĆE SE TAKO SKORO POVUĆI Žena koja već 13 godina stoji iza Jennifer Lopez otkriva detalje o divi: 'Jako naporno radi na sebi'

Iako se često mogu čuti šuškanja kako je njihov brak u krizi, oni kada se pojave na nekom većom događaju dokažu sasvim suprotno.

Jennifer osim u ljubavi, cvjeta i u poduzetničkim vodama, a nedavno se pohvalila na Instagramu kako će iduće godine izaći njen dugoočekivani deveti album.

STIŽE NOVA GLAZBA 'Ovo smo čekali': Pišu uzbuđeni fanovi jer će nakon skoro deset godina J. Lo objaviti novi album

Jennifer i Ben obnovili su svoju romansu iz 2002. godine. Iste su se godine i prvi put zaručili, a zatim su odgodili vjenčanje u rujnu 2003. i službeno se razišli u siječnju 2004. godine.

Ljubavi su dali drugu priliku i vezu obnovili 2021., a godinu iza su se zaručili. Vjenčali su se prvo u Las Vegasu, a onda u Benovoj kući u Georgiji. Nedavno su proslavili i prvu godišnjicu braka pa je Jennifer za Bena napisala emotivnu pjesmu koju je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Doktor Kanye 06.12.2023.

    Znaci trusi tu pizdu i dalje

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 06.12.2023.

    Koji preser#ns su ovo dvoje.

  • mars7 06.12.2023.

    ma zgodna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare