To je to što me zanima!

Izbjegao požar: Zapaljen klub u kojem je trebao nastupati Halid

Kad je pjevač čuo da se nesreća dogodila odlučio je da neće krenuti na put. 'Halid je u Zagrebu i tek večeras je trebao nastupati u tom klubu. Kad je čuo za požar nije ni krenuo', rekao je za Halidov menadžer Srnja Nedim.
Vidi originalni članak

Noćni klub u austrijskom Linzu u kojem je trebao nastupati Halid Bešlić (65) zapaljen je u subotu navečer i to dan prije nego je pjevač tamo trebao imati koncert.

Nezgoda se desila prije nego što je klub otvorena za posjetitelje te kako tvrdi Kurir da je u požaru ozlijeđena jedna osoba.

- Došao je nepoznat čovjek, kojeg smo kasnije vidjeli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvijezde kada nastupaju u klubu. Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebao nastupati. Halid se u diskoteci zadržao do 21 sat, a nakon 25 min dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije - otkrio je izvor za srpske medije. 

Cijeli klub je izgovorio. A kako tvrdi izvor, počinitelj je kanisterima polio klub i sve zapalio.

- Zajedno s njim je bio i još jedan počinitelj. On je u eksploziji bačen na dio gdje je bila rasvjeta i DJ pult. Tom prilikom napadaču je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gdje je hitno operiran zbog otvorenog prijeloma - tvrdi izvor.

Tvrdi se kako i klub nije izgoren već da je i cijela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom.

- Procjena štete samo inventara u sklopu diskoteke procjenjuje se na 1.000.000 eura - dodaje izvor.

Diskoteka je u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić koja je priznala da se do subote u klubu nije  dogodilo ni jedan incident.

- Zaista ne znam zašto bi i kome moj klub bio na meti - izjavila je vlasnica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je pjevač čuo da se nesreća dogodila odlučio je da neće krenuti na put. 

- Halid je u Zagrebu i tek večeras je trebao nastupati u tom klubu Kad je čuo za požar nije ni krenuo – rekao je za Avaz Halidov menadžer Srnja Nedim.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • potras 08.04.2019.

    Neko me sabotira.....

  • ZG75 07.04.2019.

    Po ovom kaj je napisano ispada da je Halid bio na probi u klubu u Linzu, pa je oko 21 sat završio probu, sjeo u auto i otišao u Zagreb prespavati, da bi se u subotu onda vraćao održati koncert, ali nije krenuo na put jer je čuo da je kljub zapaljen 25 minuta nakon njegovog odlaska... Malo čudno da bi iz Linza otišao prespavati u Zagreb, pa se idući dan vraćati u Linz...

  • 07.04.2019.

    Tekst je tezak za citati,ko li ga samo napisa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare