To je to što me zanima!

Izbjegavaju se: Seve se družila s fanovima, a Milan nije došao

Pjevačica i srpski milijarder na sudu se bore za sina Aleksandra gotovo četiri godine. Dijele skrbništvo, a Popović plaća alimentaciju u visini od 15 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Severina Kojić (45) stigla je na zagrebački Općinski građanski sud zbog spora koji je pokrenuo njezin bivši partner Milan Popović (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski milijarder nije se pojavio, a zahtijeva da njihov sin Aleksandar (5) živi jedan tjedan kod njega, a jedan kod pjevačice.

Severinu je ispred suda dočekao njezin odani odvjetnik Dario Budimir sa spisima. Iako je rasprava počela u 9 sati, dvojac je već nakon 20-ak minuta izašao iz sudnice. Gospođa Kojić bila je dobro raspoložena, a s odvjetnikom Budimirom i odvjetnicom Višnjom Drenški-Lasan sjela je u obližnji kafić na piće. Pjevačicu je ubrzo prepoznala obožavateljica, koja je Severinu ljubazno zamolila za zajedničko poziranje.

- Seve, može jedna fotografija u mojem omiljenom kafiću? Puno vam hvala na tome. Svi će mi prijatelji sad biti ljubomorni što sam se slikala s vama - rekla je mlada djevojka. Severina je u društvu odvjetnika “pretresla” aktualne medijske natpise, a fokusirali su se i na detalje spora koji vodi s Popovićem.

Kako doznajemo, pjevačica je bila ganuta jer je sin Aleksandar glumio u predstavi za kraj godine u zagrebačkom privatnom vrtiću.

Popović, koji se na ročištu nije pojavio, izostao je i u utorak sa zakazane rasprave na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Ondje vodi spor protiv Severinina menadžera Tomislava Petrovića, kojega tuži za klevetu i traži odštetu od 30.000 kuna.

U tužbi srpski milijarder tvrdi da ga je menadžer uvrijedio izjavom da diže tužbe samo kako bi pjevačici oduzeo dijete koje živi s majkom. Tvrdi i da Petrovićeva izjava da se broj tužbi povećao otkad se udala za Igora Kojića (29) nije istinita. Popović se ispričao da je na službenom putu, a sutradan su se srpski mediji raspisali kako je s djevojkom Bojanom (23) dobio sina, odnosno po drugi put postao otac. Novopečena majka je odlučila da mališan nosi isto ime kao i njegov otac – Milan.

- Mama i beba su dobro, sve je prošlo kako treba. Presretan sam - rekao je Severinin bivši srpskim novinama. Sa Splićankom se rastao osam mjeseci nakon rođenja Aleksandra, otkad, otprilike, i traje borba za skrbništvo te pravo viđanja djeteta.

Razlog su bile, kako je navela Severina, nepomirljive razlike u njihovim karakterima. Milan vodi još dva spora na zagrebačkom Općinskom sudu. U jednom traži da mu Severina plaća alimentaciju od 3500 kuna i da pjevačica viđa dijete svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Pokrenuo je i spor da može samostalno zastupati sina Aleksandra.

Severina krije pogled skupim, tamnim staklima: U ožujku na romantičnom putovanju s Igorom u Veneciji nije se odvajala od svojih dizajnerskih sunčanih naočala.

Torbica Chloé: Popularna torbica francuskog brenda rasprodaje se brzinom svjetlosti. Splićanka je svoju chloéicu kupila u plavoj boji. Za nju je iskeširala oko 9990 kuna.

Cvjetni komplet Zara: Plave Zarine hlače s cvjetnim printom stoje oko 300 kuna, dok je gornji dio nešto skuplji, oko 500 kuna. Severina voli kombinirati skuplje i jeftinije brendove.

Vjenčani prsten: Zlatari tvrde da je prsten koji je Severina dobila od Kojića najvjerojatnije ručni rad od platine. Iako nije optočen briljantima, Igor ga je platio oko 18.000 kuna.

Sandale Gucci: Za crvene kožne sandale Gucci iz nove proljetno-ljetne kolekcije talijanskog brenda Seve je iskeširala 5848 kuna. Cipele na remenčićima imaju usne.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • anchy2004 10.06.2017.

    Ovaj na slici izgleda ko Pitbull

  • kung fu panda 09.06.2017.

    Milan izgubio koncentraciju dobio dite pa ne spava

  • may26 09.06.2017.

    Ma može ona na sebe staviti što god želi...iza tog svog *silnog* bogatstva je obična štraca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare