Obavijesti

Show

Komentari 71

Izbjegavaju se: Seve se družila s fanovima, a Milan nije došao

Izbjegavaju se: Seve se družila s fanovima, a Milan nije došao
4

Pjevačica i srpski milijarder na sudu se bore za sina Aleksandra gotovo četiri godine. Dijele skrbništvo, a Popović plaća alimentaciju u visini od 15 tisuća kuna

VIDEO

Severina Kojić (45) stigla je na zagrebački Općinski građanski sud zbog spora koji je pokrenuo njezin bivši partner Milan Popović (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

Srpski milijarder nije se pojavio, a zahtijeva da njihov sin Aleksandar (5) živi jedan tjedan kod njega, a jedan kod pjevačice.

Severinu je ispred suda dočekao njezin odani odvjetnik Dario Budimir sa spisima. Iako je rasprava počela u 9 sati, dvojac je već nakon 20-ak minuta izašao iz sudnice. Gospođa Kojić bila je dobro raspoložena, a s odvjetnikom Budimirom i odvjetnicom Višnjom Drenški-Lasan sjela je u obližnji kafić na piće. Pjevačicu je ubrzo prepoznala obožavateljica, koja je Severinu ljubazno zamolila za zajedničko poziranje.

- Seve, može jedna fotografija u mojem omiljenom kafiću? Puno vam hvala na tome. Svi će mi prijatelji sad biti ljubomorni što sam se slikala s vama - rekla je mlada djevojka. Severina je u društvu odvjetnika “pretresla” aktualne medijske natpise, a fokusirali su se i na detalje spora koji vodi s Popovićem.

Kako doznajemo, pjevačica je bila ganuta jer je sin Aleksandar glumio u predstavi za kraj godine u zagrebačkom privatnom vrtiću.

Popović, koji se na ročištu nije pojavio, izostao je i u utorak sa zakazane rasprave na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Ondje vodi spor protiv Severinina menadžera Tomislava Petrovića, kojega tuži za klevetu i traži odštetu od 30.000 kuna.

U tužbi srpski milijarder tvrdi da ga je menadžer uvrijedio izjavom da diže tužbe samo kako bi pjevačici oduzeo dijete koje živi s majkom. Tvrdi i da Petrovićeva izjava da se broj tužbi povećao otkad se udala za Igora Kojića (29) nije istinita. Popović se ispričao da je na službenom putu, a sutradan su se srpski mediji raspisali kako je s djevojkom Bojanom (23) dobio sina, odnosno po drugi put postao otac. Novopečena majka je odlučila da mališan nosi isto ime kao i njegov otac – Milan.

Milan Popovic

- Mama i beba su dobro, sve je prošlo kako treba. Presretan sam - rekao je Severinin bivši srpskim novinama. Sa Splićankom se rastao osam mjeseci nakon rođenja Aleksandra, otkad, otprilike, i traje borba za skrbništvo te pravo viđanja djeteta.

Razlog su bile, kako je navela Severina, nepomirljive razlike u njihovim karakterima. Milan vodi još dva spora na zagrebačkom Općinskom sudu. U jednom traži da mu Severina plaća alimentaciju od 3500 kuna i da pjevačica viđa dijete svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Pokrenuo je i spor da može samostalno zastupati sina Aleksandra.

Severina krije pogled skupim, tamnim staklima: U ožujku na romantičnom putovanju s Igorom u Veneciji nije se odvajala od svojih dizajnerskih sunčanih naočala.

Torbica Chloé: Popularna torbica francuskog brenda rasprodaje se brzinom svjetlosti. Splićanka je svoju chloéicu kupila u plavoj boji. Za nju je iskeširala oko 9990 kuna.

Cvjetni komplet Zara: Plave Zarine hlače s cvjetnim printom stoje oko 300 kuna, dok je gornji dio nešto skuplji, oko 500 kuna. Severina voli kombinirati skuplje i jeftinije brendove.

Vjenčani prsten: Zlatari tvrde da je prsten koji je Severina dobila od Kojića najvjerojatnije ručni rad od platine. Iako nije optočen briljantima, Igor ga je platio oko 18.000 kuna.

Sandale Gucci: Za crvene kožne sandale Gucci iz nove proljetno-ljetne kolekcije talijanskog brenda Seve je iskeširala 5848 kuna. Cipele na remenčićima imaju usne.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu