To je to što me zanima!

Izbor se polagano zahuktava: Kome ide glas, Marini ili Eleni?

Za Miss plaže natječu se dvije Zagrepčanka Marina Škender (31) i Elena Mema (29). Marina obožava modu i želi povećati grudi, a Elena je to već učinila
Vidi originalni članak

Tijelo Zagrepčanke Marine Škender (31) krasi 11 tetovaža. Prvu je napravila krajem srednje škole. Obožava zvjezdice pa ih je i tetovirala.

Redovito trenira u teretani te se odriče slatke i masne hrane, čemu može i zahvaliti svoju vitku figuru. Trenutačno nije u vezi, a privlače je sportski tipovi i skipperi. Najradije se kupa na zagrebačkoj Šalati, Jarunu i Jadranu. Ima kućnog ljubimca - pitbula Vinnija. Obožava modu i podržava plastične operacije, a ako bi napravila koju - bilo bi to povećanje grudi.

- S pristojnom dvojkom bila bih zadovoljna – kaže Marina. Zagrepčanka Elena Mema (29), koja živi u Münchenu, povećala je grudi i korigirala usne.

Radi kao model, a završila je kemijsku školu. U vezi je, a voli šarmantne i muževne dečke s dobrim manirama.

Elena se bavi fitnessom i trči, a ovisnica je o adrenalinu.

Šaljite nam svoje ili fotografije svojih prijatelja ili prijateljica za koje mislite da bi mogli osvojiti titulu s brojem telefona i kontakt e-mailom. Uz fotografije pošaljite nam i neke podatke o sebi kako bi vas mogli predstaviti. Sudionike očekuju i vrijedne nagrade, a jedini je uvjet da ste punoljetni. Javite nam se na e-mail: reporter@24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 14.08.2015.

    nije njima lako

  • chwikss 14.08.2015.

    Marini palac gore a vi ostali se raspadnite u toj fotelji od muke

  • ibee 14.08.2015.

    kakve su ovo gluposti?? dno dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare