To je to što me zanima!

Izbornik Dena se na katoličkom YouTube kanalu žali na sina

Ovog puta izbornik ne bira formaciju i napadačke taktike već se žali na sina koji je odlučio upisati zanat umjesto fakulteta i raditi umjesto spavati do podne.
Vidi originalni članak

Fiktivni lik Dene, izbornika huliganske reprezentacije Hrvatske, proslavio je Splićanina Bernarda Perića koji ga utjelovljuje, a iako nekad popularnog i za mnoge neprežaljenog Gitak TV-a odavno nema, Denine povremene epizode još uvijek razvesele publiku.

BERNARD PERIĆ Izbornik Dena: Sad me sve više ljudi prepoznaje, hoće se slikati

Izbornik više ne bira najbolje huligane koji će 'blatiti čast reprezentacije' na nogometnim prvenstvima već se pojavljuje u novom skeču na kanalu Božanstvena komedija, koji vodi ekipa s katoličkog Laudato TV-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Perić više ne bira formaciju i napadačke taktike već se žali na sina koji je odlučio upisati zanat umjesto fakulteta i raditi umjesto spavati do podne.

LEGENDE IZ SPLITA Nasmijavali su nas do suza: Sjećate li se još Gitak TV-a?

Muke oca Dene i njegove supruge zbog toga što im se sin odlučio za bušilicu i pločice umjesto čitanje Chomskog podsjetile su publiku na zlatne dane Gitak TV-a, a skeč se na duhovit način pozabavio (pre)ambicioznim roditeljima i željom da danas baš svi studiraju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare