To je to što me zanima!

'Izdala ih jaja': Gordana i Adam ipak nisu zajedno proveli Uskrs

Zagrepčanka Gordana je ispod fotografije primala komentare putem kojih su pratitelji poželjeli Adamu i njoj sretan Uskrs. No, na njih se nije obazirala niti je išta odgovorila...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Instruktor ih razotkrio: Zbog Adama skida vjenčani prsten?

Iako su gledatelji danima povezivali Adama Kromera (33) i Gordanu Marelli (38), čini se kako su sad primijetili da kandidati showa 'Brak na prvu' nisu Uskrs proveli zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gordana je objavila na društvenim mrežama fotografiju pisanica poželjevši svima sretan Uskrs, a isto je učinio i Adam. Gledatelji su primijetili da su im uskršnja jaja drukčija pa su zaključili da odvojeno provode blagdane.

- Izdala su ih jaja - našalili su se. 

Ipak, Zagrepčanka je primala komentare ispod fotografije kojima su pratitelji poželjeli Adamu i njoj sretan Uskrs. Na njih se nije obazirala niti je išta odgovorila. 

Gordana se u showu 'Brak na prvu' prepirala sa suprugom Dejanom Vukobratovićem (39), nakon čega je on iselio iz zajedničkog stana u kojem borave tijekom showa. I na zajedničkoj večeri su se pojavili odvojeno, ali nakon toga su išli skupa na skakanje padobranom, gdje su se dobro proveli, ali nisu izgladili probleme.

Instruktor Marko primijetio je da je Goga skinula i prsten pa ju je 'zafrkavao'.

- Vidim da ti je prsten bitan, zato si ga skinula - rekao je Marko i pogodio 'u živac'. Gordana ne nosi vjenčani prsten jer joj je, kako tvrdi, prevelik, a Dejan joj je već prigovarao zbog toga. 

Gordanu javnost već danima povezuje s drugim kandidatom iz showa Adamom Kromerom (33), kojeg su stručnjaci spojili s bivšom kandidatkinjom realityja 'Gospodin Savršeni', ali njih dvoje nikako da se zbliže. Čak i kad se mislilo da im odnos napreduje, Nikolina je pred svima rekla da se ne vidi s Adamom i da je njihova priča završena.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Instruktor ih razotkrio: Zbog Adama skida vjenčani prsten?
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Britvaa 13.04.2020.

    Znači tko nije proveo Uskrs zajedno, nije više zajedno? 😛

  • liliana 12.04.2020.

    Kaj ga niste spojili sa kumom od Nikoline,bili bi super par.Šta će mu Gordana,ona ima poveću prošlost.Adame,nađi kumu na FB.

  • _Varešak_ 12.04.2020.

    Izdala ih jaja bit će belaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare