To je to što me zanima!

Izgubila bitku: Preminula je voditeljica 'Potrage za kućom'

Od voditeljice se oprostila i televizijska kuća HGTV na kojoj se emitirala emisija 'House Hunters'. Tu je emisiju vodila od 1999. do 2007., a snimala se čak i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Suzanne Whang, najpoznatija kao voditeljica emisije 'House Hunters', preminula je četvrtak navečer u 57. godini nakon što se 13 godina borila s rakom dojke, piše People

- Suzanne je udahnula svoj posljednji udah ovdje kod kuće, dok sam ja klečao pored nje i milovao ju. Njezina ljubav, avantura, humor i blaženstvo sad živi u našim sjećanjima - napisao je njezin partner Jeff Vezain na društvenim mrežama. 

Kako kaže Jeff, Suzanne se s rakom borila s hrabrošću, humorom, odlučnošću i optimizmom. 

- Hrabrost joj je davala ljubav njezine obitelji i prijatelja - rekao je Vezain. Partner je kod voditeljice najviše volio, kaže, njezin smisao za humor i to što je bila odlična sestra, prijateljica, mentorica i kćerka. 

Od voditeljice se oprostila i televizijska kuća HGTV na kojoj se emitirala emisija 'House Hunters'. Tu je emisiju vodila od 1999. do 2007., a snimala se čak i u Hrvatskoj.

- Suzanne je bila topla, smiješna i draga osoba s glasom zbog kojeg su se svi osjećali kao da su kod kuće - napisali su. 

Whang je cijelu svoju bitku s rakom dokumentirala na društvenim mrežama kako bi ukazala koliko je bolest teška. Ove godine je rekla pratiteljima kako joj je mnogo gore nego prije.

- Samo sam vam htjela reći kroz što prolazim. Ovaj rak je puno agresivniji nego onaj kojeg sam imala 2011. godine. Moram pojačati liječenje - rekla je u veljači ove godine, ali čak ni tad nije skidala osmijeh s lica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blue_screen 20.09.2019.

    Tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare