To je to što me zanima!

Izgubili 200.000 pratitelja na Instagramu: Meghan i Harry se polako povlače iz javnog života

Pratitelje su izgubili uglavnom zbog neaktivnosti. Krajem ožujka službeni profil princa Williama (37) i Kate Middleton (38) skupio je 11,4 milijuna pratitelja te je Harryja i Meghan prestigao za 100.000 pratitelja
Vidi originalni članak

Prošla su dva mjeseca otkako su Meghan Markle (38) i princ Harry (35) službeno odstupili s kraljevskih dužnosti. Nakon odricanja titula više nisu mogli objavljivati sadržaj sa službenog Instagram profila kao vojvoda i vojvotkinja. Daily Mail piše kako su zbog toga izgubili više od 200.000 pratitelja na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratitelje su izgubili uglavnom zbog neaktivnosti. Krajem ožujka službeni profil princa Williama (37) i Kate Middleton (38) skupio je 11,4 milijuna pratitelja te je Harryja i Meghan prestigao za 100.000 pratitelja. To je bilo prvi put da se takvo što dogodilo, unatoč tome što su William i Kate puno duže aktivni od Meghan i Harryja. 

Trenutni broj pratitelja na profilu Harryja i Meghan sada je 11,1 milijun. Oni su počeli graditi privatan život pa se žele čim manje izlagati većoj pozornosti. Osim toga, fokusirali su se na humanitarni rad te su pokrenuli svoju zakladu. Prema pisanju stranih medija, trenutno žive sa svojim sinom Archiejem u Hollywoodu u kući glumca Tylera Perryja (50).

Par je navodno još u ožujku doletio u Los Angeles u Tylerovom privatnom avionu. Izvor blizak paru za Daily Mail je komentirao kako je ovo bila odlično isplanirana akcija te da su uspjeli izbjeći medijsku pozornost.

BIO JE NESRETAN 'Meghan nije htjela Megxit, to je maslo Harryja jer je pukao...'

- Meghan i Harry sve su isplanirali do detalja. Učinili su sve da preseljenje u L.A. sakriju od očiju javnosti, a čitav posjed nadgleda njihov sigurnosni tim koji je poduzeo sve potrebne mjere zaštite - rekao je izvor blizak paru. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • violetmind 02.06.2020.

    A jadna🙃

  • Stevica.Horvat 02.06.2020.

    Nije mi jasno zašto Princ toliko riskira odvevši suprugu u SAD gdje je svaki čas neki policajac može zaskočiti i ugušiti umjesto da su ostali u pitomoj Britaniji.

  • Kila kruha kila perija 02.06.2020.

    Koja tragedija koja tragedija. Članak vrijedan da bude u 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare