To je to što me zanima!

'Izgubio sam majku, a Meghan sad postaje žrtva tih istih sila'

'PUKAO' IM FILM Harry je ponašanje medija prema Meghan nazvao maltretiranjem koje nije prihvatljivo ni na kojoj razini. Također, boji se da se povijest ponavlja jer se to događalo i njegovoj majci, princezi Diani...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) tuži jedne britanske novine jer su bez dozvole objavili neka njezina privatna pisma, javlja magazin Hello. Na službenoj stranici kraljevskog para, princ Harry (34) objavio je dugu izjavu u kojoj govori da je njegova supruga postala jedna od žrtava britanskih tabloida i da je to jako bolno za njihovu obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao par, vjerujemo u slobodu medija, objektivnost i istinitost pri izvještavanju. Smatramo to temeljem demokracije, a trenutačno u svijetu, na svim razinama, nikad nismo trebali odgovornije medije. Nažalost, moja supruga jedna je od posljednjih žrtava britanskog tiska koji plaća kampanje protiv pojedinaca bez razmišljanja o posljedicama. Bezobzirna kampanja eskalirala je protekle godine, tijekom njezine trudnoće i nakon nje - kaže princ Harry.

Par je naglasio kako dosad nisu uspjeli ispraviti greške i zablude koje nastaju o njima.

- Zbog tog to pokušavamo ispraviti legalnim putem, a proces traje već nekoliko mjeseci - kaže Harry. Ponašanje medija prema Meghan nazvao je maltretiranjem koje nije prihvatljivo ni na kojoj razini. Također, boji se da se povijest ponavlja jer se to događalo i njegovoj majci, princezi Diani. 

- Iako ovaj naš postupak nije siguran, pravi je. Jer mi se najdublji strah u povijesti opet ponavlja. Vidio sam što se događa kad se netko kog volim približava točki kad ih više ne tretiraju kao žive ljude. Izgubio sam majku, a sada gledam moju suprugu kako postaje žrtva istih moćnih sila - rekao je princ Harry. Kraljevski par izašao je u javnost s optužbama kako bi ih ljudi podržali. 

- Iako se ne čini da trebamo potporu, stvarno ju želimo - zaključio je princ. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 36919751B 03.10.2019.

    On nije sazrio, ona manipulira samo drame bez veze. Čudno da William i Kate nemaju takvih problema. Tko hoće biti u tabloidima biti će a Meghan uživa u tome. Jedino je Archi presladak u cijeloj priči.

  • iiiih 02.10.2019.

    Jos su skupa kao? Cudi me

  • narf 02.10.2019.

    Tko još puši te njegove izjave... Meghan igra ulogu zivota i uziva u tome. Sta sad ,napisu pokoji clanak o njima koji im se ne sviđa ili nije istinit. Boohoo. Svim holywoodskim celebrtyima je tako. Znala je da ulazi u KRALJEVSKU obitelj i sve sto s time ide. Uostalom, zive u dvorcu s ogromnim osiguranjem, putuju privatnim avionom... Tko ih hoce, tko ih siluje?!?! Jos i zive na racun poreznih obveznika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare