To je to što me zanima!

Izgubljena civilizacija ispriječila mu se na putu do velikog blaga

Neustrašivi avanturisti početkom dvadesetog stoljeća putuju Amazonom da bi pronašli mističnu zaboravljenu civilizaciju. Hoće li strahote džungle biti preopasne za naše istraživače?
Vidi originalni članak

Međunarodni foršpan za novi film redatelja i scenarista Jamesa Graya došao je u opticaj. Film 'The Lost City of Z', snimljen prema djelu Davida Granna, prati dvojicu neustrašivih avanturista koji početkom dvadesetog stoljeća putuju Amazonom da bi pronašli mističnu zaboravljenu civilizaciju.

U glavnim ulogama nalaze se Charlie Hunnam kao legendarni britanski istraživač Percy Fawcett (ove godine moći ćemo ga vidjeti i u ulozi kralja Arthura), zajedno s Tomom Hollandom u ulozi Jacka Fawcetta te sa Siennom Miller kao Ninom Fawcett. Druge uloge popunili su Robert Pattinson, Angus Macfadyen, Daniel Huttlestone, Edward Ashley i Johann Myers.

Pogledajte foršpan

Kako i sami možete vidjeti, pred nama je film s istinski prekrasnom kinematografijom, a sudeći prema prvim kritikama (zasnovane su na ranoj verziji filma), i ostatak filma je izvrstan.

Kako smo rekli, film prati istraživača Fawcetta, koji je otputovao u Amazonu s nadom da bi našao izgubljena društva te otkrio i mitski El Dorado. Jasno, Fawcett u tome nije uspio, a njegova ekspedicija, na koju je krenuo sa svojim sinom, je misteriozno nestala u dubinama džungle. Je li našao grad, kojeg je on zvao samo 'Z', ostaje neodgovoreno pitanje.

Film režira James Gray, koji je već napravio ime od sebe uz pomoć svojih suradnji s Joaquinom Phoenixom. Film bi se u kinima mogao pojaviti krajem travnja ove godine.

Drugi film o zlatu kojeg ćemo moći pogledati ove godine jest jednostavno nazvan 'Zlato', s Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi. 'Zlato' u kina dolazi 26. siječnja, a McConaugheyja možete ove godine pogledati i u 'Kuli tmine'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PT 26.01.2017.

    Charlie Hunnam aka Jax Teller!

  • 26.01.2017.

    Prekrasna priroda zanimljiva avanturistička tema..Znam za film i jedva čekam zabavu!Volim dobar film pogledati. :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare