To je to što me zanima!

Izgubljeni rođak: Kardashiani imaju milijune, a ja životarim

NEPRAVDA Starleta Kim (32) svojim reality showom zaradi najmanje 53 milijuna kuna u godini, dok Muhammer Copur (29) preživljava s jedva 800 kuna na mjesec
Vidi originalni članak

Proučavao sam stare obiteljske dokumente na jedinom računalu u selu. Slučajno sam otkrio da Kim i ja imamo iste pretke, kaže Muhammer Copur (29).

Iako većina kućanstava u turskom selu Karakale nema televizor, svi znaju tko je Kim Kardashian (32). Muhammer Copur, koji s majkom te četvero braće i sestara živi u oronuloj straćari s dvije sobice i bez kupaonice, kaže da ga ne zanima starletino bogatstvo.

- Htio bih je upoznati i barem jednom vidjeti uživo. Bio bih najsretniji kad bi me pozvala na čaj u SAD. Ništa drugo mi ne treba - kaže Copur.

Zaposlio se kao čuvar u seoskoj trgovini kako bi prehranio obitelj. Na mjesec zaradi nešto manje od 800 kuna.

- Moja i šukunbaka Kim Kardashian bile su sestre, ali njezina strana obitelji otišla je iz sela još 1913. godine - objasnio je Muhammer, zaljubljenik u povijest.

Starletini šukunbaka i šukundjed Sam i Harom bili su Armenci, a njihov sin Tatos bio je prvi član obitelji koji se preselio u Los Angeles. Ondje je zarađivao skupljajući glomazni otpad.

- Pokojni otac uvijek je govorio da moram biti ponosna na korijene - rekla je Kim, koja se još nije javila rođaku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 30.05.2013.

    aaaaaaaaa nisam znala da se kuna plaća u Turskoj. nije novinar u stanju stavit .... turskih lira i onda u zagradama koliko je to kuna. ovako ispada smišan. a šta se tiče kimovo je samo stjecanje "slave" na tuđi račun.

  • fjakatlaka 30.05.2013.

    Da se ne želi okoristit, ne bi se ni izjašnjava. Pola sela joj je rod od čukundide. Iako mi se Kim i sve oko nje ne sviđa, neka ne šljivi "rodjaka"

  • aloza 30.05.2013.

    po čemu je to nepravda? -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare