To je to što me zanima!

Izlanula se: Serena otkrila spol bebe princa Harryja i Meghan?

Serena je za E! News pričala o 'trudnoj prijateljici', ne spominjući na koga se odnosi. Navodno, trudnica je pitala tenisačicu za savjet, a dijete su oslovljavali s 'ona'
Vidi originalni članak

Američka tenisačica Serena Williams (37) dugogodišnja je prijateljica vojvotkinje Meghan Markle (37). Nerijetko ju novinari ispituju za nju, pogotovo otkako je trudna. Tako se i spetljala prilikom posljednjeg intervjua. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serena je za E! News pričala o 'trudnoj prijateljici', ne spominjući na koga se odnosi. Navodno, trudnica je pitala tenisačicu za savjet, a dijete su oslovljavali s 'ona'.

- Moja prijateljica je trudna i ona je kao: "Oh, moje dijete će raditi ovo", a ja sam ju samo pogledala i rekla "Ne, ona neće raditi to" - objasnila je Serena koja ima jednogodišnju curicu Alexis Olympia s poduzetnikom Alexisom Ohanianom (35).

Obožavatelji kraljevske obitelji brzo su posložili kockice i pretpostavljaju da se radi o Meghan budući da su Serena i ona dobre prijateljice još otkako je vojvotkinja bila u glumačkim vodama. 

Serena je u veljači u New Yorku priredila Meghan 'baby shower' odnosno darivanje povodom rođenja djeteta. Darivanje je bilo u hotelu na Upper East Sideu u New Yorku, a prisustvovalo je 15 njezinih najbližih prijatelja.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 07.04.2019.

    Oni su sami rekli da ce biti djevojcica time sto su baby shower napravili u roza boji. Nije tajna da ce biti djevojcica.

  • 07.04.2019.

    nema veze doznat ce se tako i tako

  • qracodovce 07.04.2019.

    uvijek kad je članak o ovoj Sereni Williams, iskreno napišem o njenoj ljepoti i ženstvenosti...hm.., hm...(ugh!!!), pa dobijem žuti. Zato je bolje da šutim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare