To je to što me zanima!

Izlaze detalji: Affleck je vodio dadilju u Las Vegas na poker

Dadilja se pohvalila fotografijom na kojoj pozira na sjedištu privatnog aviona, a s njima je putovao i glumčev prijatelj, igrač američkog nogometa Tom Brady
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (42) i dadilja Christine Ouzounian (28) zabavljali su se nedavno u Las Vegasu, dok je njegova uskoro bivša žena, glumica Jennifer Garner (43), čuvala troje djece u Los Angelesu. 

Dadilja se pohvalila fotografijom na kojoj pozira na sjedištu privatnog aviona, a s njima je putovao i glumčev prijatelj, igrač američkog nogometa Tom Brady (38). 

Jennifer je pobjesnjela i, ubrzo nakon što je doznala za tajno putovanje, otpustila dadilju. Christine je prekinula medijsku šutnju te počela objavljivati fotografije i provokativne statuse.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BOMBARDER FAZLINOVIĆ 13.08.2015.

    Vjerovatno trojac u avionu,,, ako necemo racunati na pilota,kopilota.. Bunga bunga B-)

  • mjato 13.08.2015.

    najprije angažiraju sexy dadilje da bi imale mir, putovale, ležale u solariju i uživale u samoći, a kada se totalno udalje od dice i muža i dadilja uskoči mužu i bude mu puno zanimljivija jer je stalno doma i brine mu o dici dok mu se žena prešetava po skupim dućanima onda kuku i lele i sto pogrda na račun dadilje.

  • bijach 13.08.2015.

    Mogla je nać još mlađu i još zgodniju dadilju, glupača :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare