To je to što me zanima!

'Pao' je poljubac: Glumac uživa s mužem na jahti u St. Tropezu

Neil Patrick Harris i David Burtka u vezi su od 2004. godine, a vjenčali su se deset godina poslije. Danas su roditelji osmogodišnjih blizanaca s kojima ljeto provode na jahti u Saint Tropezu
Vidi originalni članak

Američki glumac i producent Neil Patrick Harris (46) poznatiji kao ženskaroš Barney Stinson iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku', uživa na odmoru u Francuskoj. Patrick Harris ljetne dane provodi na luksuznoj jahti u Saint Tropezu, u društvu supruga i glumca Davida Burtka (44). 

Francuski mediji uhvatili su par dok su izmjenjivali nježnosti na jahti, a Neil i David svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju fotografije s ljetovanja. Par je na ljetovanju s osmogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom. 

Neil i David braku su od 2014. godine. Par se zaručio pet godina prije samog vjenčanja, no čekali su da New York legalizira istospolne brakove kako bi mogli odraditi samu ceremoniju. Vjenčali su se u Italiji, a na svadbi im je svirao Elton John (72). 

NAJPOZNATIJI GAY PAROVI Istospolne veze više nisu tabu: 'Sad znamo što je prava ljubav'

 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 12.08.2019.

    Bljak!

  • tutek! 09.08.2019.

    Po tko zna koji put su mi blokirali profil zato što sam napisao istinu, a istina je da dva oca nisu obitelj i ne mogu biti u braku. Hvala svima koji su to potvrdili na referendumu iako vidim da oni koji brišu komentare očito nisu upoznati s tim ili su i sami pripadnici te homoseksualne manjine.

  • DanijelaOpašić 08.08.2019.

    tuga i žalost od komentara... sva sreća da oni žive u drugom boljem normalnom svijetu punom ljubavi i poštovanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare