To je to što me zanima!

Iznenađenje: Ricky Martin je Nikolini parkirao u dvorište

ZVIJEZDA NA KAVI Voditeljici je pjevač iznenada došao u goste jer se nije imao gdje parkirati u strogom centru Zagreba. Nikolinu je zvijezda oduševila jednostavnošću i pristupačnošću
Vidi originalni članak

Latinoamerički pjevač nije se mogao zasititi Zagreba. Stalno je htio obilaziti znamenitosti metropole, koja ga je oduševila. I na društvenoj mreži stavio je fotografiju kafića u Tkalčevićevoj ulici s natpisom 'I love Zagreb'. 

Ricky Martin (44) s Viktorom Dragom (42), producentom i kreativnim direktorom modne revije Cro-a-Porter posjetio je i Nikolinu Ristović (44). Voditeljica je zajedničku fotografiju objavila na društvenoj mreži komentiravši da nije ni znala da je slavni pjevač u gradu. 

Viktor i Ricky te njegov dečko, sirijski umjetnik Jwan Josef (32) obilazili su grad, a kako je u centru bilo teško naći parking, Drago se dosjetio da parkira kod Ristović. Zamolio ju je može li parkirati kod nje i banuo joj na vrata s Ricky Martinom. Nikolina se oduševila. 

Martin je nakon nekoliko dana boravka u Zagrebu u petak otišao. Ugostio ga je Viktor Drago, koji je dugogodišnji prijatelj njegova dečka Jwana i zajedno ljetuju na Mikonosu. Martina u Zagrebu nisu opsjedali fanovi jer je bio neprepoznatljiv. Ničim se nije isticao odjeven u majicu na prugice, traperice i japanke. Nije mu smetala ni kiša te je mobitelom stalno fotografirao grad za uspomenu. 

Idi na 24sata

Komentari 313

  • barbara_22 31.07.2016.

    Ono kad ne znaš kada se upotrebljava "ni", a kada "niti" u rečenici...

  • serta007 31.07.2016.

    I ja bih je volio upoznat

  • 31.07.2016.

    To se kod Nidžoline i može nazvati "dvorištem".

Komentiraj...
Vidi sve komentare