To je to što me zanima!

Iznenađenje: Treći dio sage o Johnu Wicku već je planiran

Kako nas je izvrstan akcijski film 'John Wick' poprilično oduševio kada je stigao u kina 2014. godine, još više nas je usrećila vijest da se snima i drugi dio. A dobrim vijestima nema kraja
Vidi originalni članak

Kada sve uzmemo u obzir, moramo izjaviti da nam se čini da je u zadnjih nekoliko godina snimljeno stvarno jako malo toliko dobrih akcijskih filmova kao što je 'John Wick'. A kako ste mogli vidjeti u našoj filmskoj rubrici, taj odličan akcijski film početkom naredne godine dobiva i svoj zaslužen nastavak (prvi foršpan pogledajte ovdje). No ono što je stvarno iznenađujuće jest da su već pokrenuti planovi koji bi mogli od tih filmova napraviti trilogiju.

- Studio nam je rekao da se fokusiramo i probamo nešto osmisliti. Pa smo to i napravili, imamo već neke ideje - izjavio je redatelj Chad Stahelski.

U nastavku filma osim Keanua pojavljuje se i Lawrence Fishburne (prva suradnja dvojice glumaca nakon groznih nastavaka 'Matrixa'), a iz prvog dijela vraćaju se i Bridget Moynahan, John Leguizamo kao i Ian McShane. Novi glumci u 'John Wick: Chapter Two' su, među ostalima i Common, Ruby Rose i Peter Stormare. A da priča ne bi bila sumorna, Wick je nabavio i gore spomenutog novog psa, koji će možda i doživjeti do kraja filma.

Drugo poglavlje sage o Johnu Wicku preživjet će samo odabrani. 'John Wick: Chapter Two' u kina dolazi krajem veljače 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dennyy 18.10.2016.

    nazvati bilo koji film od trilogije matrixa groznim moraš biti debil.. mogu se složiti da je prvi film bio najbolji od ta tri i da je tako dobro napravljen da ga je bilo teško nadmašiti.. ali i dalje kompletno, trilogija matrix-a je kultna

  • dragoi 14.10.2016.

    Ratatatattatatata bum bum booooooooom tatatta paaf paf..ubili mi cucka sa c ja njih ratatattata

  • Gunersss_ 12.10.2016.

    Prvi dio je bio bolestan,jedan od najacih akcijskih,sto sam gledao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare