To je to što me zanima!

Iznenađenje u 'Životu na vagi': Ulaze stari kandidati u kuću?

Petar će muku mučiti s kupaćim gaćicama, koje će u jednom trenutku ‘napustiti’ njegovo tijelo, no njega to neće sputati da nastavi plivati. Ivan će dobiti poziv od supruge koja svako malo treba roditi...
Vidi originalni članak

Mnoga iznenađenja večeras očekuju kandidate ‘Života na vagi’. Uz to što će morati otplivati štafetu, Petar će muku mučiti s kupaćim gaćicama, koje će u jednom trenutku ‘napustiti’ njegovo tijelo, no njega to neće sputati da nastavi plivati. Ivan će dobiti poziv od supruge koja svako malo treba roditi, pa će se on i trener Mario zaputiti u Split, a Ivan će dočekati rođenje svog sinčića.

Osim izazova u kojem će jedan tim dobiti kao nagradu korištenje jacuzzija, voditeljica Marijana iznenadit će i stare kandidate koji su napustili show.

Naime, svi će biti pozvani da ponovno stanu na vagu, a hoće li to značiti da će dobiti šansu ponovno se vratiti u kuću, ne propustite doznati večeras, od 21 sat na RTL-u.

Vani je prva epizoda treće sezone Videostara, jedinog YouTube talent showa u regiji! 

Ove godine vrijede nova pravila, a još stroži žiri traži onaj poseban J-faktor koji mora imati novi pobjednik.

Prijave još uvijek traju i svi koji žele mogu se prijaviti OVDJE do 22. listopada! Požurite! A sad pogledajte novu epizodu ako još niste!

VARAO JU JE, A ONA GA NE ŽELI OSTAVITI: Slavna ljepotica progovorila o svom nevjernom dečku

Idi na 24sata

Komentari 18

  • anita1206 19.10.2018.

    Domagoja natrag..momku triba pomoć i podrška....velika podrška...

  • Judita👥 19.10.2018.

    domagoj nek se vrati

  • Jedan_dečko 18.10.2018.

    Neka vatrogasca vrate

Komentiraj...
Vidi sve komentare