To je to što me zanima!

Iznenada umrla zvijezda (27) serije 'Američka horor priča'

Imao je 27 godina i svijet je bio pod njegovim nogama, ali se nažalost borio s psihičkim poremećajima i ovisnosti. Sjajna je iskra prekratko sjajila, komentirala je njegova majka Jane
Vidi originalni članak

Australski glumac, glazbenik i maneken Harry Hains preminuo je u ponedjeljak u 28. godini. Njegova majka, glumica Jane Badler (66), sada je o svemu obavijestila javnost.

- Moj predivni sin preminuo je 7. siječnja. Imao je 27 godina i svijet je bio pod njegovim nogama, ali se nažalost borio s psihičkim poremećajima i ovisnosti. Sjajna je iskra prekratko sjajila... Nedostajat ćeš mi Harry, svakog dana mog života - napisala je Jane na Instagramu. Objavila je mnoštvo fotografija sina, ali uzrok smrti nije otkrila. 

Harry je glumio u Netflixovoj drami 'The OA', hit seriji 'American Horror Story: Hotel and Sneaky Pete', a pjevao je i pod pseudonimom 'Antiboy'.

Fakultet medicine upisao je u Australiji, ali ubrzo se preselio u Los Angeles kako bi započeo karijeru modela, a bavio se i poezijom, glazbom i glumom. Iako je rođen kao muškarac, Harry je tvrdio da se pronalazi u 'miješanju spolova', tvrdeći da ljudi mogu biti ono što žele. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • anchy2004 10.01.2020.

    Točno pa se vidi da se bavio poezijom

  • Pero Cigla 10.01.2020.

    Odmah sam pomislio vidi ovoga izgleda kao ženska, kad ono piše da je htio biti ženska...

  • 10.01.2020.

    Au sine pa ti se drogiras...

Komentiraj...
Vidi sve komentare