To je to što me zanima!

Iznenada umro Josip (31) iz 'Ljubavi na selu': 'Zaspao je...'

Kako nam je potvrdio njegov otac Damir, Josip je iznenada preminuo. Došla je Hitna pomoć, ali nisu ga uspjeli spasiti. Točan uzrok smrti nije poznat, ali obitelj sumnja da je u pitanju srce...
Vidi originalni članak

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' Josip Vodička preminuo je u utorak u poslijepodnevnim satima u 32. godini. Tužnu vijest potvrdio nam je njegov otac Damir.

LJUBAV JE NA SELU Bajker Josip: 'Sin mi pomaže naći curu, ne smije biti debela'

- Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije - rekao nam je Damir u suzama. 

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, bio je vlasnik OPG-a u Požegi. Sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege.

Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a. 

- Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan - napisalo je DVD Biškupci na Facebook stranici. 

- Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo - rekli su nam iz DVD-a. 

Josip je jednom bio oženjen te je iza sebe ostavio sedmogodišnjeg sina. 

- Bivša supruga i ja sporazumno smo se razveli 2016. zbog različitih mišljenja o životu, jednostavno su nam se razišli životni putevi - kazao je jednom prilikom. Josipov je svojedobno rekao da je njegov sedmogodišnji sin njegovo najveće blago i radost.

Josip je za sebe jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i pol godine braka. Prošle godine je u emisiji 'Ljubav je na selu' pokušao pronaći ljubav, a sin je znao što je bila želja njegovog tate. 

- On zna da tata traži curu, zajedno nekad odemo u kafić pa meni tražimo djevojku - ispričao je Josip prošle godine u showu. Želio je naći djevojku koja će ga cijeniti i poštivati kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera. 

Sprovod će biti u četvrtak 23. siječnja u 15 sati na Gradskom groblju Krista Kralja. 

Idi na 24sata