To je to što me zanima!

Iznenadna odluka: Bieber je zaprosio curu na Bahamima

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili prije nešto više od mjesec dana. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je on po tko zna koji put prekinuo sa Selenom Gomez
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (24) zaprosio je djevojku, manekenku Hailey Baldwin (21) i ona je pristala, tvrdi američki portal TMZ. Par je bio kratko u vezi 2015. i 2016., a ponovno su obnovili svoju ljubav prije mjesec dana. 

Kako su ispričali očevici za TMZ, Justin je zaprosio Hailey na odmoru na Bahamima. Dodali su da su bili u restoranu kada su došli pjevačevi zaštitari te naredili svim gostima da maknu mobitele jer će se nešto posebno dogoditi. 

- Justin je zaprosio Hailey pred svima - rekli su očevici. Pjevačev prijatelj je potvrdio zaruke i rekao kako je par napravio 'korak u vezi' jučer navečer. Justinov tata Jeremy Bieber objavio je fotografiju pjevača na društvenoj mreži i posvetu, pa fanovi kažu da je time potvrdio nagađanja. 

UVEO NOVI TREND Bieber tvrdi da su prištići 'in': Fanove je oduševila iskrenost

- Malo je reći da sam ponosan. Uzbuđen sam zbog sljedećeg poglavlja - istaknuo je Jeremy. Justinova majka se također pohvalila sinovim potezom. 

- Ljubav, ljubav, ljubav, ljubav - napisala je Parrie Mallette. Kako piše portal E!, prosidba je bila veliko iznenađenje za Hailey. Justin je kupio prsten nedavno u New Yorku, a njegov prijatelj ističe kako je to iznenada odlučio.

SREDIO NASILNIKA Bieber je udario muškaraca na zabavi: Branio ženu od gušenja

- Shvatio je da između njih postoji posebna povezanost koja se ne može s ničime usporediti - ispričao je pjevačev prijatelj. Haileyin tata, glumac Stephen Baldwin (52) se isto pohvalio sretnim vijestima.

- Slatki osmijeh na mom licu. Uvijek sam se molio za božju volju. On se uselio u srca JB & HB. Molimo se da njegova volja bude izvršena. Volim vas jako puno - istaknuo je spomenuvši Bieberove roditelje. Inače, Stephen je veliki vjernik, a njegov budući zet je također nedavno ponovno 'pronašao vjeru'. 

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili prije nešto više od mjesec dana. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). Hailey je svojedobno ispričala kako se ona i Justin znaju odavno. 

- Poznajem ga svoje 13. godine i otada smo dobri prijatelji. Ostali smo si dobri sve ove godine - rekla je manekenka. 

VIDI OVO: Kylie Jenner smanjila usne!

NIKAD DOSTA Evo kako izgleda Bieberovo tijelo nakon sto sati tetoviranja

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bree77 10.07.2018.

    Nekako mi premlad i nezreo za brak.

  • bianconeri_zg 09.07.2018.

    Bolje se oblaci svercer duhana na crnomercu

  • exer555 09.07.2018.

    Veće muško je neg on sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare