To je to što me zanima!

Iznervirana Soraja objasnila je otkud joj džip koji je zapaljen

Srpska starleta zgrožena je pitanjem otkud joj novac za skupocjeni bijeli terenac koji je oštećen u eksploziji u ponedjeljak. Odlučila je objasniti kako ga je kupila
Vidi originalni članak

Automobil Soraje Vučelić (30) u ponedjeljak navečer je u Podgorici teško oštećen u požaru uslijed kojeg je došlo zbog eksplozija. Crnogorski istražitelji objasnili su da su dva zamaskirana muškarca pod terenac marke Range Rover stavili bombu te pobjegli. 

Srpski mediji pitali su se otkud Soraji novac za skupocjeni automobil, Vučelić je za srpski portal Pulsonline objasnila kako ga je kupila. 

- Po potpisivanju ugovora s autokućom iskeširala sam 10.000 eura. Bože moj, odakle meni pravo da poželim kupiti automobil na otplatu. Pa, samo kada sam ušla u kuću Velikog brata dobila sam 15.000 eura, a da ne pričam o ostalim stvarima - otkrila je Soraja koja je iznervirana 'dušebrižnicima' koji se 'brinu' o njenom financijskom stanju te tako 'skreću s prave teme'. 

- Čim mi policija dozvoli da pričam o svemu, obavijestit ću dušebrižnike otkud mi pravo da poželim kupiti automobil - kazala je starleta. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • mazaluna 07.11.2015.

    Pa svi znamo kako je zaradila,ali sada već stari dolaze mlade, biće teško doći do novog auta.

  • Almighty 07.11.2015.

    Ja sam uz nju i dušom i tijelom.

  • A j k u l a 07.11.2015.

    Dobila je 15000 eura za ulazak u big brother i onda je sigurno to stavila na štednu knjižicu i dobivala kamate i kupila terenac. Pa ljudi moji to je tako jednostavno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare