Show

Komentari 69

Iznervirana Soraja objasnila je otkud joj džip koji je zapaljen

Iznervirana Soraja objasnila je otkud joj džip koji je zapaljen

Srpska starleta zgrožena je pitanjem otkud joj novac za skupocjeni bijeli terenac koji je oštećen u eksploziji u ponedjeljak. Odlučila je objasniti kako ga je kupila

Automobil Soraje Vučelić (30) u ponedjeljak navečer je u Podgorici teško oštećen u požaru uslijed kojeg je došlo zbog eksplozija. Crnogorski istražitelji objasnili su da su dva zamaskirana muškarca pod terenac marke Range Rover stavili bombu te pobjegli. 

Srpski mediji pitali su se otkud Soraji novac za skupocjeni automobil, Vučelić je za srpski portal Pulsonline objasnila kako ga je kupila. 

- Po potpisivanju ugovora s autokućom iskeširala sam 10.000 eura. Bože moj, odakle meni pravo da poželim kupiti automobil na otplatu. Pa, samo kada sam ušla u kuću Velikog brata dobila sam 15.000 eura, a da ne pričam o ostalim stvarima - otkrila je Soraja koja je iznervirana 'dušebrižnicima' koji se 'brinu' o njenom financijskom stanju te tako 'skreću s prave teme'. 

- Čim mi policija dozvoli da pričam o svemu, obavijestit ću dušebrižnike otkud mi pravo da poželim kupiti automobil - kazala je starleta. 

Najčitaniji članci