To je to što me zanima!

Iznimna vještina: Princ lopova pretvorio se u pravog heroja

U uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike još jednom ćemo dobiti priliku vidjeti kako je nastala legenda o Robinu Hoodu
Vidi originalni članak

Robin Hood, epski lopov i ratnik, već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Tako nam i ove godine u kina dolazi jedna ekranizacija njegove legende. No za razliku od mnogih prijašnjih, koje su imale nešto sporiji tempo i podosta dosadnu akciju, u novoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi dobit ćemo priliku vidjeti što sve je Robin Hood mogao napraviti svojim oružjem.

Ne samo to, već ćemo u scenama prepunim eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike još jednom moći vidjeti kako je nastala legenda o najspretnijem strijelcu, Robinu Hoodu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Radnja novog 'Robina Hooda' donekle prati iste ideje koje smo i prije vidjeli, no na mnogo načina nam pokazuje i nove elemente. Ovaj put je Hood mladić koji pun ideala odlazi u križarski rat, gdje doživljava samo razočaranja. Nakon što je postao iskusan ratnik, vraća se u svoju domovinu gdje ga razočara korupciju i bezakonje u koje je zapala njegova rodna gruda. Kako mu narav diktira da se mora suprotstaviti tomu, Robin i njegov pomoćnik Little John (Foxx) podižu bunu protiv korumpiranog kralja.

U glavnoj ulozi nalazi se Taron Egerton. Jamie Foxx preuzeo je onu Little Johna, što je drugi put da tog veseljaka glumi afroamerički glumac. Ben Mendelsohn naći će se u ulozi šerifa od Notthinghama, dok je Eva Hewson mlada 'djeva' Marian. U Robinovoj veseloj lopovskoj družini su popularni internetski komičar Tim Minchin kao fratar Tuck, dok je glumac iz serijala '50 nijansi', Jamie Dornan, u ulozi Willa Scarleta.

Najbolji strijelac u povijesti i film o njemu, 'Robin Hood', u sva bolja kina dolazi 29. studenog ove godine.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LiLu 15.10.2018.

    robin UD ,,,tolko lose ovo izgleda ..

  • bucokobasica 15.10.2018.

    Trebalo je film snimat na Markovom trgu,pa da oduzme uhljebima i podjeli sirotinji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare