To je to što me zanima!

Izostavili Kate: Neće dobiti kip na Stazi slavnih u svom gradu

Supermodel se nije našao na listi najpoznatijih osoba rođenih u Croydonu od kojih će troje dobiti kip na Stazi slavnih u tom gradu. Neki misle da treba biti izabrana
Vidi originalni članak

Na popisu deset osoba rođenih u Croydonu, od kojih će troje uskoro dobiti svoj kip na Stazi slavnih, ne nalazi se ime Kate Moss (38).

I dok se na listi nalaze imena poput glumice Peggy Ashcroft koja je 1984. dobila Oscara za ulogu u filmu 'Passage To India', komičara Ronnieja Corbetta (81), atletičarke Tashe Danvers te glumca Davea Prowsea (76) koji je glumio u filmu ''Ratovi zvijezda', na njoj se ne nalazhi supermodel koji je dosad 32 puta krasio naslovnicu britanskog Voguea.

- Kate je najpoznatija osoba iz Croydona. Trebala je automatski biti izabrana - izjavio je stanovnik Croydona, općine koja pripada Londonu.

Kipovi troje najpoznatijih građana koje izaberu stanovnici Croydona postavit će se na stazi koja će prolaziti kroz centar grada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lorii 19.05.2012.

    Ova Kate izgleda kao da je stalno pod utjecajem alkohola ili droge. Ne razumijem zašto takvu osobu stalno promoviraju po novinama,a jer ona ne može biti uzor nikome.

  • LiLu 18.05.2012.

    ma pravi uzor za dobit kip ,posmrkala je bjelog ,bar duzine bjele linije na autocesti od zagreba do splita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare