To je to što me zanima!

Izvija se poput Shakire: Tajna vitke linije dizajnerice B. Rajić

Glazba i ples za mene su revitalizirajuća dnevna praksa kojom održavam nadasve dobro raspoloženje, koje me onda teško napušta cijeli dan, rekla je Borna Rajić
Vidi originalni članak

Bilo koji oblik vježbanja na vas će djelovati samo ako se zabavljate. Nije bitno zabavljaju li se drugi dok vas gledaju ili je čak i vama smiješno, bitno je da će to imati učinka, poručila je Borna Rajić (43) na početku videa koji je snimila u svom pariškom domu. 

Zaplesala je na taktove Shakirine pjesme 'Ciega, sordomuda'. Za Tportal.hr objasnila je da ples u sebi nosi autoerotičnu komponentu koja ima pozitivan učinak na moždanu i staničnu kemiju. 

- Glazba je uz ljubav moj najsnažniji životni pokretač. Glazba i ples za mene su revitalizirajuća dnevna praksa kojom održavam tonus mišića i nadasve dobro raspoloženje, koje me onda teško napušta cijeli dan - objasnila je. Jedna od najbogatijih Hrvatica dodala je da je video poziv na redovito konzumiranje tog eliksira vitkosti i mladosti. 

Modna dizajnerica dva je puta bila u braku i majka je četiri sina, četverogodišnjeg Rafaela te Borne (16), Luke (14) i Frana (13).

Idi na 24sata

Komentari 108

  • DonNino 21.03.2015.

    mislim stvarno koje su ovo idiotije strasno!!

  • IvoJukić 14.01.2015.

    sta sad ne objavi ma FB ove komentare itd... bitno da se hvali na FB kako jr 24 satw objavi njen video

  • IvoJukić 14.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare