To je to što me zanima!

Izvlačili ih iz smrskanog auta: Za sudar je kriv pijani vozač?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemačka: Vozač Mazde zabio se u Seat, a silina udarca bila je toliko jaka da je prtljažnik Seata završio na zadnjem sjedištu. Ozlijeđene su hitno prebacili u bolnicu, no Šaban Šaulić podlegao je težini ozljeda
Vidi originalni članak

Prema informacijama njemačkih medija, Seat Ibiza i Mazda 6 sudarili su se u ranim jutarnjim satima na A2  autocesti prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda. U  Seat Ibizi s registracijskim oznakama Offenbachera bili su vozač, Šaban Šaulić na suvozačkom mjestu i njegov kum Sloba Stojadinović, dok je u Mazdi 6 bio 34-godišnji vozač pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

STRADAO U PROMETNOJ U NJEMAČKOJ Odlazak kralja narodne glazbe: Šaban Šaulić poginuo u nesreći

Dojava o nesreći stigla je oko 6.50 sati, piše njemački lokalni portal nw.de.

Vozač Mazde zabio se u Seat, a silina udarca bila je toliko jaka da je prtljažnik Seata završio u kabini, na zadnjem sjedištu automobila. Seat Ibiza je u toj mjeri smrskana da su vatrogasci morali izvlačiti putnike iz automobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KRATKI RAZVOD ŠABANA ŠAULIĆA: 'Kad sam se otrijeznio, shvatio sam da sam potpisao razvod...'

Svi putnici su ozlijeđeni i hitno prebačeni u obližnju bolnicu, no jedan od putnika, Šaban Šaulić podlegao je težini ozljeda.

Vozaču Mazde, prema informacijama njemačkih medija ima lakše ozljede ramena. Dio autoceste A2 nakon nesreće bio zatvoren za promet sljedećih pet sati. 

POGINUO U NESREĆI Uz njih smo i plakali i slavili: Ovo su Šabanovi najveći hitovi

Idi na 24sata

Komentari 158

  • rossastella 18.02.2019.

    Najbolji vokal (pevač narodnih pesama) u bivšoj SFRJ, a kažu da i po zaradjenom novcu niko nije moga mu ni prići, Zbogom legendo! u nekim drugim kafanama...

  • volter 18.02.2019.

    Čudni smo mi, "Za sudar je kriv pijani vozač". Ne može biti krivnja važnija od tragedije u ovom trenutku. Krivnja se dokazuje i o njoj odlučuju sudovi. Krivnja ne pomaže i ne umanjuje tragediju.

  • pero djetlić 123 18.02.2019.

    Jasno se vidi da jemazda udarila u šabanov seat ali kak to da jeswatu razbije prednji kraj vjerojatno su oni lupili prije u ogradu pa je frajer naleti na njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare