To je to što me zanima!

Izvrijeđali Khloe zbog krivog emotikona: Jadnice nepismena

Starletu su nedavno dizali u nebesa jer je objavila fotografiju sa strijama, ali nedugo nakon sve je upropastila kad je stavila emotikon 'crne' žene koja se udara dlanom po glavi. Govore joj da u buduće stavlja bjelkinje
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (36), mlađa sestra Kim Kardashian (40) i Kourtney Kardashian (41) našla se na meti kritičara ovih dana. Uživa na odmoru s obitelji, a svakih nekoliko sati podijeli i nove fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Više neće snimati reality show

Najčešće pozira u kupaćim kostimima ili uslika prirodu i zalaske sunca. Ovoga puta nisu je prozvali radi fotografija koje je uredila već zbog emotikona koje je koristila na Twitteru. 

Stavila je nekoliko 'crnih' žena koje radi 'facepalm' pa su se dežurni dušobrižnici javili kako pod hitno mora prestati koristiti 'obojane' emotikone kad je ona 'bijela'. 

- Kao što ima crna žena koja se udara dlanom po licu tako ima i bijela, možda nisi upućena. Koristi onu koja tebi pripada. Rasizam... - bio je samo jedan od komentara.

INSTAGRAM VS. STVARNOST Ups! Paparazzo fotke sestara Kardashian u tangicama. Nisu ni slične onima koje one objave...

Istaknuli su i da je nepismena te kako se ovakve greške više ne smiju događati. Ovaj 'napad' na starletu došao je nedugo nakon što su je hvalili jer je objavila fotografiju u badiću bez da je uklonila strije. 

- Volim te svoje pruge - rekla je Khloe, a fanovi su poručili: 

- Bravo. I hvala što ih nisi fotošopirala. Motiviraš žene da zavole svoje tijelo. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sljastrava 04.02.2021.

    Sve žene koje imaju jaču pozadinu i noge imaju puno strija.Svi to vidimo ljeti na moru.

  • cicinakitu 04.02.2021.

    Koja vijest, svaki dan nadmasite sami sebe

  • lički 04.02.2021.

    Majke ti božje čime se ljudi bave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare