To je to što me zanima!

Izvrijeđali redateljicu: Sram te bilo, kako možeš biti licemjerna

Natalie su na rubu ogrtača bila izvezena imena redateljica koje nisu bile nominirane za Oscara. Neki su ukazivali na njeno licemjerje jer ima producentsku kompaniju a samo ima jednu redateljicu i to - nju
Vidi originalni članak

Glumica Natalie Portman (38) na dodjeli nagrada 92. Oscara došla je u crno-zlatnoj haljini preko koje je na crvenom tepihu prebacila ogrtač s posvetom.

Na rubu Diorova ogrtača bila su izvezena imena redateljica koje nisu bile nominirane za Oscara, a Natalie smatra da su itekako trebale biti. Redateljice koje su se našle na Natalinom ogrtaču su Melina Matsoukas (39), Kasi Lemmons (58), Lorene Scafaria (41), Marielle Heller (40) i Alma Har'el (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Htjela sam im odati počast na suptilan način - objasnila je glumica. Glumičino pravo ime je Neta-Lee Herhslag. Odlučila je raditi pod prezimenom Portman jer je htjela sačuvati privatnost bliže obitelji. Portman je djevojačko prezime njezine bake. 

Dok su mnogi hvalili Natalien potez, drugi su ukazivali na njenu licemjernost. Naime, Natalie ima producentsku kompaniju 'Handsome charlie films', a među redateljima sedam filmova koje je ta kompanija snimila samo je jedna žena. I ta jedna je - Natalie. 

- Smiješno je da je Natalie Portman angažirala nula žena za režiranje filmova koje je snimila njena kompanija. Mislim da je snimila sedam filmova i angažirala je muškarce za njih. Holivudski licemjeri su smiješni - smatraju tviteraši.

- Dosta mi je toga što se plješće odglumljenom bijelom feminizmu, naročito kad Natalie Portman ima produkcijsku kuću koja je angažirala samo jednu ženu redateljicu - nju - ističu drugi.

Natalie je posvećena svom 'poslu'. Naime, za fil 'Black swan' je provela osam sati na dan na probama i izgubila desetak kila za ulogu perfekcijom opsjednute balerine. Tijekom probi ozlijedila je rebro.

- Bilo je noći kad sam stvarno mislila da ću doslovce umrijeti - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • morana1 15.02.2020.

    Pretjeruju - i jedne i druge , ništa neobično!

  • komentatorxyz 15.02.2020.

    Da ne govorimo o tome da je dala podršku osuđenom silovatelju djeteta Romanu Polanskom.

  • serpentine 15.02.2020.

    Tocniji naslov bi bio izvrijeđali glumicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare