To je to što me zanima!

J. Aniston: Jednom sam jela u McDonald'su pa mi je pozlilo

Uvijek nastojim jesti organsku i zdravu hranu pa mi se želudac počeo okretati kada sam pojela hamburger i pozlilo mi je, kaže glumica koja jako pazi na izgled
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston i u svojoj 45. godini izgleda besprijekorno, a zašto je to tako otkrila je u intervjuu za New York Magazine. Lijepa Jennifer je, naime, 'alergična' na brzu hranu.

– Nikad neću zaboraviti kad smo Justin i ja bili na putu i kad smo bili toliko gladni da smo otišli u McDonald's. Mislim da sam naručila Big Mac, a moje tijelo nije baš najbolje reagiralo na njega. Uvijek nastojim jesti organsku i zdravu hranu, pa mi se želudac počeo okretati i pozlilo mi je – rekla je Jennifer.

Kaže kako je za lijep izgled najbitnija hidratacija. Uvijek govori svojim prijateljima da moraju piti puno vode, dovoljno spavati, vježbati i jesti zdravo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • melee 05.07.2013.

    Nije morala ni taj jedan put.Nista gore od fast food.Od kad imam dete posvecujem puno paznje ishrani i gledam da sve pravim sama i prosto ne mogu verovati kad vidim koliko je Mc uvek krcat, pogotovo malom decom u kolicima kojoj roditelji trpaju pomfrit, kolu, hamburger i sl. stvari u grlo.Aj sto se odrasli svesno truju, njihova stvar,njihovo telo al mi zao kad vidim decu ciji roditelji nisu sposobni skuvati nesto zdravo nego ih trpaju tim smecem jer je lakse.

  • wideawakegirl 04.07.2013.

    Trebala je uzet california chicken pa joj nebi bilo nista,osim sto bi prejela :)

  • miki-vz 04.07.2013.

    ma da...baš je mcd najgori, evo ja danas bio i ništa mi nije, pojeo tost, žena big mac, klinac happy meal i svi sretni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare