To je to što me zanima!

J. Aniston ovisna o laserskoj terapiji, zbog nje izgleda mlađe

Glumica trenutačno promovira svoj film 'Wanderlust' u kojem glumi uz Paula Rudda i dečka Justina Therouxa. Glumica je otkrila tajnu svog mlađahnog izgleda
Vidi originalni članak

Iako ima 43 godine, Jennifer izgleda puno mlađe. Što je razlog tome, glumica je otkrila tijekom gostovanja u showu Conana O'Briena. Priznala je da je postala ovisna o laserskoj terapiji za pomlađivanje. Uz pomoć lasera, uklonila je i pjege koje su joj nastale zbog sunca. 

- Iako mi nakon tretmana lice izgleda spaljeno, sve izdržim. Tjedan dana je potrebno mrtve stanice kože otpadnu - rekla je Jennifer koja trenutačno promovira svoj novi film 'Wanderlust' u kojem glumi uz Paula Rudda i dečka Justina Therouxa. 

I Jennifer je dobila svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pernica 24.02.2012.

    simpatična glumica i jako draga.....trebala bi poraditi na majčinstvu, to bi bilo pametnije u njenim godinama, pjegice, male borice su dozvoljene sa 43, ne razumijem zašto ljudi žele u 43-oć izgledati kao u 23!!!!! godine prolaze, sve te kemije i laseri imaju i nus pojave, prestanite se dokazivati mladolikim izgledom!!!!!! čestitke na zvijezdi na stazi slavnih, e to je za pohvalu, i sad NAPOKON odaberi partnera, postani majkom- to će onda biti uspjeh, jedini pravi!!!!! a sve bore i laseri su suvišni iti komentirati!!!!!!

  • gđa78 24.02.2012.

    bolje i to nego da nafiksana i pijana izlazi iz noćnih klubova..simpa žena!!

  • tajnamoja 24.02.2012.

    Što je to? Obični kemijski piling.

Komentiraj...
Vidi sve komentare