To je to što me zanima!

J. Houra: Volim skakati u publiku jer im uzmem nakit

Prljavo kazalište nastupat će u petak i subotu u Sarajevu. Jasenko Houra najavio je kako će se na koncertu baciti u publiku jer to uistinu voli raditi
Vidi originalni članak

Frontman grupe Prljavo kazalište, Jasenko Houra kazao je da bi se na sljedeća dva koncerta koja se održavaju u petak i subotu u Sarajevu, ponovno mogao baciti u publiku. To je napravio i na prošlom koncertu održanom u okviru popratnog programa 'Sarajevo film festivala' u kolovozu prošle godine. Uoči koncerta, Houra i Mladen Bodalec kažu kako očekuju da će dvorana 'Doma mladih' biti puna te da će atmosfera biti dobra.
- Volim kad su mi ljudi blizu i onda se bacim u publiku. Dok me oni nose, u gužvi im pokupim nakit, satove i novčanike - kazao je u šali Houra koji je na pressici zapalio cigaretu. Jasenko se opravdao kako je zakasnio zbog Bodaleca koji mu se pridružio u zadnji čas.
- On danas nije trebao biti tu, ali smo ga morali čekati jer je odlučio doći. Čovjek se voli slikati - kazao je Houra te nadodao kako sarajevskim koncertom 'Prljavo kazalište' najavljuje svoju inozemnu turneju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kokomoon 18.03.2010.

    a drze ga ono, \'sto dalje od sebe\' ..

  • Kusirica 18.03.2010.

    Ma je grdi majko mila

  • SunTzu 18.03.2010.

    a oni vole tebi po dzepovima prekapat a zene i poneki muski po slicu ..otvarat i zatvarat..nisi ni blesav ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare