To je to što me zanima!

J.K. Rowling otkrila trailer za posljednju Harry Potter knjigu

Dok mi iščekujemo dolazak najnovijeg filma iz serijala o magičnom svijetu Harryja Pottera, ravno iz usta književnice stižu nam vijesti o narednoj knjizi o avanturama mladog čarobnjaka
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih književnica na planeti, J.K. Rowling je nedavno otkrila posljednji teaser video za svoju nadolazeću predstavu 'Harry Potter And the Cursed Child', koja će poslije svog kazališnog debija biti izdana i kao knjiga.

U video uratku koji možete pogledati u nastavku tako vidimo kako članovi glumačke postave ove predstave vježbaju svoju koreografiju s magičnim štapićima, pod budnim okom poznate britanske spisateljice.

Rowling je također najavila kako će ova priča o Harryju Potteru i ukletom djetetu 'na potpuno prirodni i organski način dirnuti i iznenaditi ljude', a osobno se nadamo kako ćemo doživjeti upravo to.

Jaime Parker, Paul Thornley i Noma Dumezweni će tumačiti Harryja, Rona i Hermionu, a potvrđeno je i kako će Draco Malfoy te Ginny Weasley također biti u nadolazećoj predstavi.

'Harry Potter And the Cursed Child' će debitirati na kazališnim daskama u Londonu u sedmom mjesecu ove godine, a ubrzo nakon toga ćemo dobiti i istoimenu knjigu o možda i najpoznatijem čarobnjaku na planeti.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Stipica Ključe 25.04.2016.

    I? Jeli se na kraju išta dogodilo ili je opet "pričam ti priču i laku noć djeco"?

  • BlackWing 25.04.2016.

    Pa zar "posljednja knjiga" nije bila zadnja? Po njezinim riječima.. Sfalilo love valjda..

  • bubica3 25.04.2016.

    nemam pojma sta znaci: ''na potpuno prirodni i organski način dirnuti i iznenaditi ljude'', ali jedva cekaaaammmm!!! :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare