To je to što me zanima!

J. Karleuša nije birala riječi: Severina je jadnica i kradljivica

Molim kolege da ne useravaju dobre ideje svojim amaterskim trivijalnim pristupom, poručila je, zapravo, Severini . Pjevačica ni onda nije stala s paljbom po hrvatskoj kolegici
Vidi originalni članak

I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sram da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju, smatra Jelena Karleuša.

Osvrt je to srpske pjevačice (37) na Severinin novi duet sa srpskom kolegicom Ivanom Rašić, poznatijom kao Sajsi MC. Tvrdi da je to bila njezina ideja.

- Molim kolege da ne useravaju dobre ideje svojim amaterskim trivijalnim pristupom - poručila je, zapravo, Severini (44). Pjevačica ni onda nije stala s paljbom po hrvatskoj kolegici.

- Svakako što očekivati od žene koja onako loše puši - rekla je osvrnuvši se na Severinin privatni video iz 2004. Tada su je napali i mnogi vlastiti obožavatelji.

- Sad si pretjerala, gdje ti je kućni odgoj? Toliko o tvojem lažnom feminizmu - odbrusili su joj obožavatelji. Severina se još nije oglasila na provokacije.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • marci2812 26.06.2016.

    U Zagrebu bi rekli.nasla vreca zakrpu.Sto se tice pusenja.sramotno da ne moze vise.Zasto se nije Severina pohvalula da ju je nakon toga Varger izbacio ko zadnju k.....Zanima me kako ce sve to objasniti svome malom princu.

  • 26.06.2016.

    E Jelena dok ti ias planove o kojia mjesecima pricas,Severina se provodi u djelo bez price...

  • kung fu panda 26.06.2016.

    ha,ha,ha rugala se vrana vrani da ima žut kljun

Komentiraj...
Vidi sve komentare