To je to što me zanima!

J. Karleuša: Ove godine imam u planu posvojiti jedno dijete

Duškova želja je da rodim sina, a moja dugogodišnja želja je da posvojimo jedno dijete kojem bih od života napravila bajku, izjavila je Karleuša za srpski Alo
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica već ima velike planove za 2013. godinu, a među njima je i posvajanje djeteta. Jelena Karleuša (34) izjavila je da joj je najbitnije da su njezina djeca zdrava. 

- U Novoj godini poželjela sam još jednu bebu. Duškova želja je da rodim sina tako da ćemo intenzivno raditi na tome. Moja dugogodišnja želja je da posvojimo jedno dijete kojem bih od života napravila bajku. Nije mi bitan ni spol ni boja kože izjavila je pjevačica koja je majka dviju djevojčica, Atine i Nike. Pjevačica je četiri godine u braku s nogometašem Duškom Tošićem (27). 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • remi00 04.01.2013.

    nadajmo se da će dijetetu bit dobro..i da će bit dobro odgojeno.. u svakom slučaju plemenito... a što se tiče izgleda, na zadnjoj slici prepade me

  • WOMANIZER 03.01.2013.

    srpski mix Britney Spears i lady gage!

  • Nevidjelica 03.01.2013.

    Koja zloba, baš ste jadni ... Meni vas je žao. Da posvoji jedno dijete i da mu od života napravi bajku, kako kaže, je jako plemenito od jedne osobe, bila ona pjevačica, domaćica, odvjetnica ili bilo što. Ako će bit dobra majka - zašto ne??

Komentiraj...
Vidi sve komentare