To je to što me zanima!

J.Lo i Alex Rodriguez vezi će dati još jednu šansu: 'Zajedno su'

Iako se šuška da je celebrity par prekinuo, zaručnik Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, zaručnicu je posjetio u Dominikanskoj Republici, a bliski izvori kažu kako će vezi dati drugu šansu
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) odlučili su vezi dati još jednu šansu. Prema pisanjima stranih medija, par nastoji raščistiti probleme i vratiti se u "normalu" nakon što su iskreno razgovarali i zajedno proveli vikend u Dominikanskoj Republici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Proveli su nekoliko prekrasnih dana u Dominikani. Nastavljaju raditi na vezi. Trenutno su u statusu quo. Zajedno su - rekao je izvor za Page Six.

20 GODINA MLAĐA MADISON Ova žena uzdrmala je vezu J.Lo i Alexa: Nju rješavao pored tebe?

Ranije smo pisali kako je Rodriguez odletio u Dominikansku Republiku kako bi posjetio ljubav svog života i kako bi radili na poboljšanju svoje veze. 

Bivši igrač MLB-a na Instagramu je u ponedjeljak objavio fotografiju s pogledom na tropsku plažu na kojoj je označio i zaručnicu.

Glasine tvrde da se par suočava s problemima koje nisu povezane s trećom stranom, iako raniji navodi kažu da je Rodriguez prevario Jennifer Lopez s reality zvijezdom Madison LeCroy (31) pa je J.Lo prekipjelo stoga su prekinuli.

Par je odbacio bilo kakve sumnje oko prevare. Izvori bliski J.Lo i Alexu potegnuli su tu priču i pustili je u javnost. LeCroy je, sudjelujući u realityju 'Southern Charm' otkrila da je pričala s Rodriguezom, odnosno da su razmjenjivali poruke, koje nisu bile eksplicitna sadržaja.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krkanADZ 18.03.2021.

    evo, izbaksuziral sam: neki dan spomenuo Mehunku na članku o ovoj, i nehotice bacio bubu u oko, ovima u 24sata: sad već imamo člank o toj polovnjači i njenoj bečkoj "sreći" ! ajde, srecom, nema komentiranja, znači, masno plaćen članak... :)))))

  • ..lola. 18.03.2021.

    I ovaj je pun botoxa, sjaji se kao bebina gu.za, a tek zubi...

  • Trump Jong Un 18.03.2021.

    Ovaj je svoju prokockao, na redu sam ja i bili sa klitićem od 13 cm za kojeg danas pišu da na vrhu ima čvoriće 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare