Show

Komentari 35

Ova žena uzdrmala je vezu J.Lo i Alexa: Nju rješavao pored tebe?

Ova žena uzdrmala je vezu J.Lo i Alexa: Nju rješavao pored tebe?

Igrač bejzbola našao se u središtu skandala. Ne prestaju priče kako je prevario Jennifer Lopez s dva desetljeća mlađom Madison LeCroy, sudionicom reality showova

Pjevačica Jennifer Lopez (51) raskinula je dvogodišnje zaruke s legendom bejzbola Alexom Rodriguezom (45). Zbog te vijesti njihovi fanovi ne prestaju žaliti i objavljivati srcedrapajuće komentare ispod njihovih zajedničkih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo i Alex prekinuli 

Pisalo se da je Alex navodno imao aferu s Madison LeCroy (31), koja je 20 godina mlađa od latino dive, a poznata je onima koji prate reality showove jer u njima rado viđen gost. Tako se barem navodilo dosad, ali sada su J.Lo i Alex prekinuli šutnju i rekli da treća osoba nije bila uzrok njihovih trzavica u vezi i da rade na poboljšanju iste.

LeCroy je negirala da je ikad upoznala Alexa, ali šteta je već bila učinjena jer se, prema navodima stranih medija, činilo kako je upravo ona krivac za raskol J.Lo i Rodriguez tandema. 

- Već je i ranije bilo problema, ali skandal s Madison je kap koja je prelila čašu. Jennifer se nije mogla nositi više s tim. Odzvanjalo je kako ju Alex vara s 20 godina mlađom zvjezdicom realityja - napisao je ranije najpoznatiji celebrity bloger Perez Hilton (42), piše Page Six

A tko je uopće ta dama? LeCroy je rođena u Greenvilleu u Južnoj Karolini. Ima brata i sestru, a pojavila se u čak 29 epizoda popularnog realityja 'Southern Charm', koji prati dobrostojeće obitelji. Poslovna je žena, početkom veljače otvorila je s Meg Workman salon u Charlestonu nazvan 'Maven Society'.

S 20 godina se vjenčala se za Josha Hughesa, profesionalnog igrača američkog nogometa. Rastali su se nakon pet godina braka, a zajedno imaju sina Hudsona (8). 

 

Za sebe kaže da je zaljubljenica u fitness, što se po fotografijama na društvenim mrežama može i zaključiti bez dvojbe. Nakon porođaja bila je na nekoliko zahvata kako bi dovela tijelo u bolje stanje i vratila samopouzdanje. Fanovi su složni: 

- Madison je zgodna, ali ako ju je 'rješavao', a pored sebe je imao J.Lo, onda nešto s Alexom nije u redu - tvrde.