To je to što me zanima!

J. Lo i Marc ponovno skupa: Uvijek ćemo imati jedno drugo

ZAJEDNO SNIMAJU Rastavljeni supružnici snimaju show u kojem traže glazbene i plesačke talente. Navodno se slažu jako dobro pa se nagađa da će se pomiriti
Vidi originalni članak

Jednostavno nam je suđeno da budemo jedno drugom u životu pa makar samo zbog posla, izjavio je Marc Anthony (43). 

Sa snimanjem showa Jennifer Lopez (42) i njen uskoro bivši suprug počeli su u još u srpnju nedugo nakon što su objavili da se rastaju nakon sedam godina braka. Show 'Q'Viva The Chosen' sniman je na španjolskom jeziku. Supružnici u showu traže nove talentirane pjevače, plesače i glazbenike te ih podučavaju što moraju poduzeti kako bi bili što bolji. 

- Ovo je duga i komplicirana priča. Brak je bio jedno poglavlje našeg života, djeca su drugo, ali Jennifer i ja zauvijek ćemo imati jedno drugo - objašnjava Marc. 

U prvoje emitiranoj emisiji showa J.Lo ocjenjivala je plesače capoeire, a Marc se zavalio u naslonjač dok je atraktivna plesačica u seksi outfitu vrtjela bokovima pred njim. 

- Ovaj će show svima pokazati što je latinoglazba, latinoritam i, najvažnije od svega, koliko strasti svi latinoizvođači imaju u sebi - rekla je Jennifer.

Supružnici u showu jako dobro funkcioniraju zajedno. Bliski prijatelji para kažu da su se nekoliko mjeseci prije braka svađali svaki put kad su razgovarali, a sad se jako dobro slažu i komuniciraju bez problema. Nagađaju da su Jennifer i Marc na dobrom putu da se pomire jer su pronašli način kako pričati bez da povrijede jedno drugo. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • šnjofam gaćice 30.01.2012.

    ja nnisam ljubomorna, ali ovo za JLo stoji, zena je ispodprosijeka u svemu osim u dobroj faci

  • _Malibu_ 30.01.2012.

    Ajme koliko ljubomorne rajee....pa ovo je strašno! Ja ne vjerujem svojim očima! :D

  • lovacnabudale 30.01.2012.

    zena je netalentirana bezveznjakusa, idol zdepastim zenama koje ju isfuravaju ko komad da se bolje osjecaju, nikakva je mala, krive noge, prekratke , veliko dupe uska ramena male sise i namjestena faca i frizura, d anema tih 10 000 umetaka na grivi mogla bi glumit u 'blagajnica hoce isc na more 2' ..ali da, ne zna ni glumit

Komentiraj...
Vidi sve komentare