To je to što me zanima!

J. Lo je opasna cura: U spotu pozira u toplesu s tetovažama

Jennifer Lopez u spotu za pjesmu 'Follow The Leader' glumi opasnu curu. Ima dvije lažne tetovaže, nakon buđenja se pojavljuje u toplesu i obožava akcijske scene
Vidi originalni članak

Pjevačica je snimila spot za pjesmu 'Follow The Leader' koja je nastala u suradnji s portorikanskim reggaeton duom Wisin&Yandel. U njemu se Jennifer Lopez (42) pojavljuje u toplesu pokazujući svoje obline i dvije lažne tetovaže. Na prsima ima tetovažu na kojoj piše 'Lideres' što na španjolskom znači vođa.

Na početku videa pjevačica se budi u toplesu u apartmanu u Meksiku nakon što dobije poruku u kojoj piše 'Želiš li se igrati?'. U spotu se mogu vidjeti akcijske scene poput skakanja preko zgrada dok se J. Lo može vidjeti i kako pleše na vrhu zgrade odjevena u crne uske hlače koje ističu njezine obline.

U ulozi redatelja spota ovoga puta našao se njezin mlađahni dečko, plesač Casper Smart (25). Pjevačica se trenutačno priprema za svoju veliku turneju na koju planira povesti i svoje četverogodišnje blizance, kći Emmu i sina Maxa, koje ima s uskoro bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Na turneji, koja počinje 14. lipnja u Montrealu u Kanadi, pridružit će joj se Enrique Iglesias.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kosarkasica7 06.05.2012.

    pljujte koliko hoćete,ali na ovu pjesmu ćete svi čagati cijelo ljeto :P

  • no_name1 05.05.2012.

    Na početku karijere je bila dobra,a sad više ne može ništa.. došle su mlađe kolegice. Nije to više to. Ali ne može se reći da nije ništa učinila za pop glazbu, bila je jedna od popularnijih pjevačica.

  • lapsuscalami 05.05.2012.

    I naravno još jedna otkrivena illuminati prodana duša. Cijeli video pun simbola, trokuti na sve strane i ona je još neki vođa... vođa čega? Moj vođa je jedini Bog dragi. I A jasno je pokazala da joj je zmaj na leđima...što? -vođa? hm

Komentiraj...
Vidi sve komentare