To je to što me zanima!

J.Lo o trzavicama s Alexom: Išli smo na terapije, to je pomoglo

Na početku pandemije svi smo se suočili s tjeskobom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla provesti puno više vremena sa zaručnikom i djecom, govori Jennifer
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) pozirala je za naslovnicu magazina Allure te u razgovoru progovorila o početku karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dvojnica Jennifer Lopez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Kad sam se počela probijati na scenu, u modi su bile mršavice. Ja to definitivno nisam bila i sjećam se da su me pitali kako se osjećam zbog toga. Odgovorila sam im: 'Pa sjajno!'. Želim vjerovati da sam svojom pojavom pomogla da se različiti tipovi ženskog tijela počnu smatrati 'normalnima' i prihvatljivima u showbiz svijetu - ispričala je Jennifer, prenosi People.

Progovorila je i o životu u karanteni te od odnosu s partnerom, bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45). 

- Na početku pandemije svi smo se suočili s tjeskobom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla provesti puno više vremena sa zaručnikom i djecom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali raditi - ispričala je J.Lo. 

Pjevačica je rekla kako su potrošili mjesece na organizaciju vjenčanja, ali da nije bio pravi tajming. 

- U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvijek raditi na sebi - rekla je Jennifer. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • maestraljadran 10.02.2021.

    Koliko puta se treba udati da shvati da nije za brak

  • nap 10.02.2021.

    ma j lo ne moze s nikim bit dugo uvezi..

  • cicinakitu 10.02.2021.

    Ma bljuv...

Komentiraj...
Vidi sve komentare