To je to što me zanima!

J.Lo pokazala kako izgleda njena slavna guza u 53. godini

Iako 'dobra cura iz susjedstva' rijetko objavljuje ovako provokativne fotografije, sada je odlučila napraviti iznimku i pohvaliti se isklesanim tijelom. Najviše je pažnje, naravno, privukla njena čuvena stražnjica
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (52) na svome Instagram profilu iznenadila je svoje obožavatelje nizom provokativnih fotografija i svojom figurom ih ostavila bez daha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako J.Lo rijetko objavljuje golišave fotografije, čini se da je sada odlučila napraviti iznimku pa je na Instagram pričama objavila tamne fotografije u sjeni na kojima se nazire njezina nevjerojatna figura.

Fotografirana je tako dok na sebi nosi gornji dio mini bikinija, ali je veću pozornost privukla njezina stražnjica koju skriva samo komad crne tkanine i metalna pločica.

TRBUH SE 'OPUSTIO' Nije kako se čini: J.Lo se hvalila tijelom i mišićima, ali paparazzi je razotkrili fotkama bez filtera

Osim toga, pohvalila se i isklesanim tijelom. Nedavno je na svome Instagram profilu podijelila i videozapise u kojima pokazuje kakve vježbe radi da bi izgledala ovako zanosno i u 50-im godinama života.

Golišave su fotografije, čini se, fotografirane za vrijeme snimanja njezinog novog filma 'Udaj se za mene' u kojem J.Lo tumači glavnu ulogu.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • srni106 04.02.2022.

    Ja vidim samo marketing ,guzice nigdje

  • Kegla💪🏻 04.02.2022.

    Kao prvo nije pokazala doljni dio bulje jer joj ni fileri tu ne pomazu

  • Spoday 03.02.2022.

    Malo guze se vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare