To je to što me zanima!

Jennifer pokazala golo tijelo: 'Ženo ti nisi s ovoga svijeta'

Da se ne srami svoje seksepilnosti i dobrog tijela, Jennifer dokazuje svaki dan u pripijenoj odjeći. Posebno je pažnje privukla slika na Instagramu na kojoj Jennifer pozira jedva prekrivena šljokičastom haljinom
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Jennifer Lopez (49) čini se kako ne dopušta da je godine pregaze. Redovitim treninzima i zdravom prehranom održava savršenu liniju kojoj se mogu posramiti i duplo mlađe od nje.

- Jennifer je poput vina. Što je starija, to je bolja, Može biti zahvalna jednim dijelom genetici, ali ključ uspjeha je u njezinoj prehrani. Vrlo je disciplinirana oko toga što jede i ne konzumira alkohol previše. Njezino tijelo je hram - rekao je njezin osobni trener David Kirsch. 

A da se ne srami svoje seksepilnosti i dobrog tijela, Jennifer dokazuje svaki dan u pripijenoj odjeći. Posebno je pažnje privukla fotografija na Instagramu na kojoj Jennifer pozira jedva prekrivena šljokičastom haljinom, a u prvom je planu njezino isklesano tijelo i 'side boob'.

- Ženo ti nisi s ovog svijeta - samo su neki od komentara obožavatelja na sliku. Pjevačica je u vezi s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43) godinu i pol. 

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • hrkLJ 10.11.2018.

    Slažem se, izgleda odlično. Ipak, nije li joj posao izgledati odlično? Ne vidim tu nikakav fenomen. Žena ulaže u svoju budućnost.

  • _petra_ 05.11.2018.

    to nije haljina vec plašt

  • manster 04.11.2018.

    ,,,sidu bih joj oprostio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare