To je to što me zanima!

J. McCarthy uzbudilo drvo pa se seksala i mazila s granom

Playboyevu zečicu jednom je 'napalilo' drvo dok je s prijateljima tulumarila na plaži. Trljala se gola uz deblo i bradavicama milovala koru. Kasnije se prestala drogirati
Vidi originalni članak

Jenny McCarthy (40), bivša cura Jima Carreya (50), obožavala je gutati ecstasy. Playboyevu zečicu tako je jednom “napalilo” drvo dok je s prijateljima tulumarila na plaži u L.A.-u. Trljala se gola uz deblo i bradavicama milovala koru. Jenny kaže da se prestala drogirati kad je čula čudne glasove u glavi. Vjeruje da joj je to Bog poručio da si sredi život.

Playboyeva zečica nedavno je progovorila o odrastanju u katoličkoj obitelji i želji da postane časna sestra.

- Učili su me kako je moj cilj u životu taj da činim dobro kako bi si osigurala mjesto u raju. Dakle, mom mladom nevinom umu bilo je logično da trebam postati časna sestra - otkrila je glumica u svojoj novoj knjizi 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic' i dodala da je odustala od toga nakon što je saznala da časne sestre ne mogu imati djecu. 

Iz propalog braka s glumcem i redateljem Johnom Asherom ima sina Evana (10). Od 2005. do 2010. godine bila je u vezi s glumcem Jimom Careyjem.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ivadz 10.11.2012.

    ne mogu vjerovati da ona s takvim pričama izlazi u javnost.. sve da bude neka mala vijest u novinama...

  • slash12 10.11.2012.

    "Kasnije se prestala drogirati" počela je koristiti druge stvari

  • ninjutsu 10.11.2012.

    Dobro, zoofilija je poznata odavno, a sexualna sklonost ka biljkama je valjda florofilija i ovo je jedan od prvih poznatih primjera...samo gadno je ako te privuce kaktus!

Komentiraj...
Vidi sve komentare