To je to što me zanima!

J. Radeljak pred medijima stao u obranu D. Lambaše

Dikan se u Lambašino ime osvrnuo na njezinu bivšu vezu s dilerom. Kazao je da se napada dama, a on je radio i još gore stvari u mladosti
Vidi originalni članak

Sa širokim osmijehom na licu Dolores Lambaša (28) i Josip Radeljak (67) ušetali su u zagrebački Cinestar. Tamo je bila premijera njezina filma “Vjerujem u anđele”. Prije prikazivanja glumica je željela nešto reći o vezi s Nedjeljkom Šulekom (43), koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog preprodaje droge, šverca oružja i razbojstva. Bili su zajedno prije deset godina. Priču o njihovim provodima i fotografije na kojima on ljubi glumičine grudi objavio je tjednik Arena.
Dolores je sjela za stol, osmijeh je “zamijenila” tužnim pogledom. Dikan joj je držao ruku na ramenu pružavši joj potporu.
- Ovo je medijski najpopraćeniji hrvatski film, ali zbog moje privatnosti,  a to me vrijeđa - rekla je Dolores i nastavila: - Josip, moj muž i ja, i dalje papamo smokvice i lijepo nam je.
Ubrzo je Dikan preuzeo mikrofon. Držao je 15-minutni monolog. Govorio je o svojoj tromjesečnoj vezi sa Šibenčankom. 
- Napadate damu, a ja sam radio još gore stvari u mladosti. Žele nas rastaviti, ali ja ću i dalje voljeti moju dragu Dolores, ako mi to dopusti - branio je čast svoje djevojke.
I nakon pulske premijere filma redatelja Nikše Sviličića, snimljenog na Visu, Dolores je završila u središtu pozornosti. Tad je SMS-om upućenom medijima tadašnjem dečku Frani Lasiću (54) objavila prekid.

UHVATILA GA LAŽNIM PISMIMA
Dolores u filmu glumi Deu, koja uhvati poštara Šimu (V. Mlikotu) na prevaru. On prizna dijete sumnjajući da je njegovo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • babyy 15.10.2009.

    Nek me djavo uzme ali ja ovo nemogu shvatit....jel su oni stvarno poremeceni ili se takvi samo prave...zbog cega....kako moze ruku stavit na ovog starkelju......fuj jezim se....iskreno mi je samo zao onog malog preljepog stvorenja sto mora zivjet stim munjenim ocem i iskreno se nadam da ne provodi puno vremena snjim

  • blanka8 15.10.2009.

    koliko ste se okomili na nju ,pocecu i ja da je branim!

  • 15.10.2009.

    što brišeš komentare admine i prepravljaš stalno....... zašto postoje komentari ako nemožeš napisati što želiš........ neka granica mora postojati ali začas budemo smjeli samo koristiti 7 odabranih pristojnih riječi......... nit sam koga vrijeđao nit ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare