To je to što me zanima!

'Ja nisam zgodan kao Brad, a Angelina nije lijepa kao Jelena'

Mladi glumački par ustvrdio je kako ih je bračni život još više povezao. Navikli su se na sumanuti radni tempo onog drugog, ali pokušavaju što više vremena biti skupa
Vidi originalni članak

Na premijeri filma 'Majka asfalta' Jelena (29) i Janko Popović Volarić (29) pojavili su se modno usklađeni i zaljubljeniji nego ikad. Za Story su prokomentirali usporedbe sa slavnim holivudskim parom Bradom Pittom i Angelinom Jolie. Jelena je uvijek iznova iznenađena tom usporedbom jer, kako je rekla, niti su ona i Janko ludo bogati, niti su posvojili šestero djece. Janko je ustvrdio kako su razlike vidljive na prvi pogled. Za sebe smatra da nije zgodan kao Brad, te da Angelina nije lijepa kao Jelena.

Mladi glumački par ustvrdio je kako ih je bračni život još više povezao. Navikli su na sumanuti radni tempo onog drugog, pa pokušavaju što više slobodnog vremena provoditi skupa. Na filmske setove jedni drugima ipak ne odlaze. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • muuble 15.12.2010.

    ovo je definitivno najiritantniji par na našoj sceni..ijak

  • šnjofam gaćice 15.12.2010.

    kakve veze s izgledom ova zena ima..ok je da je tebi lijepa, ali nemoj okolo to pricat. Ispodprosjecna izgleda zrihtana zena. Ehh kad bi se sve lickle ko ova, ova ne bi postojala!

  • mirno_more 15.12.2010.

    Jelena je bas grdna, i imam osjecaj da je ona sef u tom braku, pa me ne bi zacudilo da mu ona ovo nije napisala na papiric da rece :-0

Komentiraj...
Vidi sve komentare