To je to što me zanima!

Jack na Jadein grob stavio uskršnje čokoladno jaje

Jack Tweed još uvijek svaki dan misli na prerano preminulu Jade Goody. Svaki dan joj posjećuje grob, a jučer je donio svježe cvijeće i jaje
Vidi originalni članak

Jack Tweed još uvijek svaki dan misli na prerano preminulu Jade Goody. Svaki dan joj posjećuje grob, a jučer je donio svježe cvijeće i veliko čokoladno uskršnje jaje. Slasticu je stavio ispred križa te na taj način donio dio Uskrsa i na vječno prebivalište preminule supruge. Jack je došao zajedno s prijateljima i na licu mu se vidjelo kako se cijelo vrijeme borio da mu ne poteku suze niz lice. Prijatelji govore kako mu je teško jer shvaća da više neće moći posjećivati grob koliko bi želio. Uskoro će morati u zatvor na izdržavanje kazne zbog napada na Stephena Wilkinsa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zipper 12.04.2009.

    Zaboli me penis za to više, ženska je mrtva, i pišite o njoj tek kad joj se neko pokenja na grob!!!!

  • user_31290 12.04.2009.

    Hajde, smanji patetiku i prekini nas maltretirati sa Jade i sa bilo čime vezanim za nju. Uporni ste u brisanju komova, svaka čast, a uporni ste i u pisanju o njoj, a to mi je dodijalo pa će te se nabrisati komentara... ili promijenite temu pisanja.

  • user_31290 12.04.2009.

    24sata je postao super trash novina; čim je neka ozbiljnija tema i krenu komentari maknete članak, a o nekim ispraznim temama... Tu se ne gasite! Od Jade, Simonice do sexy Tine... Jadni ste da ne možete biti jadniji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare